Hava Durumu

Gönül Dağı'nda iki başrol oyuncusu veda ediyor!

TRT 1'de yayınlanan aile dizisi Gönül Dağı'ndan üzen bir haber geldi. Dizinin sevilen iki karakteri yeni sezonda izleyicisinin karşısında olmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gönül Dağı'nda iki başrol oyuncusu veda ediyor!

Gönül Dağı dizisi İç Anadolu'da geçen hikayesi ile her cumartesi izleyicisinin karşısına geçiyor. Dostluk, komşuluk ve sevdanın ne olduğuna dair hikayelerin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi geniş bir kitleye sesleniyor. Gönül Dağı dizisinde yeni sezonda iki başrol oyuncusu rol almayacak. 

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı'nda Dilek karakterini oynayan Gülsüm Ali İlhan diziden ayrılıyor. Berk Atan ile iyi bir uyum yakalayan Gülsüm Ali İlhan yeni sezonda Gönül Dağı'da olmayacak. Oyuncunun gelecek sezon dijital bir platformda yayınlanacak bir dizide yer alması bekleniyor. Gülsüm Ali İlhan'ın İstanbul'da yaşayan ailesi ve arkadaşlarıyla uzak durmak istemediği de gelen bilgiler arasında. Öte yandan Gönül Dağı'nda bir başrol daha vedasını açıklamak üzere.

 İKİ BAŞROL GÖNÜL DAĞI DİZİSİNE VEDA EDİYOR

Ferdi Sancar'ın oynadığı Dolmuşçu Sefer ise Gönül Dağı'na veda etmek üzere. Geçtiğimiz sezon hafızasını kaybeden ve bir süre hastanede yatmak zorunda kalan Dolmuşçu Sefer, Zahide'ye gelecek sezon veda edecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.