Hava Durumu

Hakan Ural'dan kendisini eleştirenlere tepki geldi

Neler Oluyor Hayatta programının yorumcusu Hakan Ural, canlı yayında Z kuşağına yönelik yaptığı, "Ben rica ediyorum gerçekten, farkındalıkları yoksa oy kullanmamaları lazım" sözleri sonrası tepkilerin odağına geldi. Sosyal medya hesabından uzun bir yazıyla eleştirilere yanıt veren Ural, sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek, "Komik, aciz ve çapsızsınız!" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hakan Ural'dan kendisini eleştirenlere tepki geldi

Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programında 27 Mayıs 1960 olaylarının sorulduğu bir sokak röportajında vatandaşların birçoğunun cevapları değerlendirildi. Ural, Z kuşağı için "Farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım" dedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Ural, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun" diyen Ural, "Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence" dedi. Ural'ın bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

"SÖZLERİM ÇARPITILDI"

54 yaşındaki yorumcu, elen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından uzun bir yazı paylaştı. Ural, sözlerinin çarpıtıldığını ve kasıtlı olarak kendisinin Z kuşağının hedefi haline getirildiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.