Hava Durumu

Halil İbrahim Ceyhan eski partneri hakkında konuştu

Ekranların sevilen günlük dizisi Emanet'in başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu, Yılın En iyi TV Dizi Çifti ödülüne layık görüldü. Partneri yaşadığı sorunlardan dolayı diziden ayrılınca ödülü tek başına alan Ceyhan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Halil İbrahim Ceyhan eski partneri hakkında konuştu

Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi Emanet’in yıldızı Halil İbrahim Ceyhan, yapımda başrolü paylaştığı Sıla Türkoğlu ile birlikte Türkiye Gençlik Ödülleri'nde bir milyon altı yüz bin’i oy oranı ile Yılın En İyi Dizi Çifti ödülüne layık görüldü.

"KARİYERİMDE ALDIĞIM TEK BURUK ÖDÜL"

Emanet dizisinden ayrıldığı için yerine dublörü oynatılan Sıla Türkoğlu ise önceki akşam İstanbul'da düzenlenen ödül törenine katılmadı. Partnerlik ödülünü tek başına alan Ceyhan, "İkimize birlikte verilen bir ödüldü. Yılın en iyi dizi çifti ödülü. Bu ödülün kariyerimde aldığım tek buruk ödül olmasını temenni ediyorum. Çünkü bizim işimiz izleyicinin sevgi ve saygısı ile doğru orantılı bir yükseliş gerektiriyor. Partnerimin yapım şirketi ile ayrılma kararı aldığından ötürü, izleyici tarafından verilen ödüle tepki göstermesi ve gelmemesi bana olduğu kadar izleyici için de bir burukluk yaşattı. Profesyonel olarak bazı ayrımların iyi yapılması gerekiyor, bunun ne kadar önemli bir durum olduğunu da tekrardan idrak ettiğim bir durum yaşadım. Kendi adıma onur ve mutluluk duydum, ama buruk bir sevinç yaşadım" dedi.

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Halil İbrahim Ceyhan, 1982 yılında Sivas'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Ceyhan, üniversite okurken oyunculuk, şan ve modellik eğitimi aldı. Birçok ünlü markanın mankenliğinin yanı sıra modellikte de önemli kariyer ödüllerine sahip oldu. Müzikle de ilgilenen Halil İbrahim, Serdar Ortaç, Suat Aydoğan Oğuz Berkay fidan gibi ünlü isimlere de söz ve müziğiyle destek oldu. Asıl işinin oyunculuk olduğunu sık sık dile getiren Halil İbrahim, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde başrol oynuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.