Hava Durumu

Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu!

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız' adlı dizide 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Ünlü oyuncu, geçmiş yıllarda magazin gündeminde sıkça yer almasıyla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Ataizi: Bir şuursuzluk dönemim oldu!

Daha önce 'Ruhsar', 'Melekler Adası', 'Böyle mi Olacaktı', 'Sev Kardeşim' gibi dizilerde rol alan ve uzun yıllar sonra 'Camdaki Kız' dizisiyle ekranlara dönen Hande Ataizi, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Bir süredir kendisinden yaşça küçük Dinç Aydoğdu ile birlikte olan ünlü oyuncu, Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu.

Programın sezon finalinde hakkındaki bilinmeyenleri anlatan Hande Ataizi, Fatih Altaylı'nın, 'Bir dönem magazin gündeminde çok gözüküyordun. Sonra o hayatı bıraktın. Bir Hülya Avşar bir de sendin' yorumuna karşılık verdi.

"ENTRESAN BİR KARAKTER OLDUĞUM İÇİN MAGAZİNİ ÜZERİME ÇEKMİŞTİR"

Güzel oyuncu, "O zaman magazin çok daha başkaydı. O dönemde ben de 18 yaşında bir genç kızdım ve çok iddialı bir tipim de yoktu, manken değildim sonuçta... İki-üç fotoğrafta kendimi bambaşka görünce hafif bir şuursuzluk dönemim oldu. Belki de enteresan bir karakter olduğum için magazini üzerime çok çekmişimdir diye düşünüyorum" diye konuştu.

TUVALET PENCERESİNDEN ÇIKMAYA ÇALIŞMIŞTI

Hande Ataizi, 1999 yılında Bodrum'da bulunduğu mekanın önünde gazetecileri fark edince mekanın tuvalet penceresinden çıkmaya çalışmıştı. Burnundan estetik operasyon geçiren Ataizi, burnu bandajlı halde fotoğraflarının çekilmesini istemediği için böyle bir yöntem izlemişti.

"NE DEDİN SEN?" KRİZİ

Ardından Ataizi, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde, şarkıcı Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasında yaşanan tokat skandalı ile gündeme gelmişti.

Hande Ataizi, yıllar sonra yaşadığı bu olay ile ilgili; “Ben zaten şokum, yüzüme yediğim tokatla elim ayağım titredi. Sanki o bölüm olmamış gibi, diğer konuğu ağırlamak üzere stüdyoya geldim. Ben de reyting uğruna o sahnenin oraya koyulduğunu düşünüyorum. Reyting aracı olarak kullandı. Ben de bunun yıllarca ceremesini çektim. İlk tokat yiyen ben miyim? Uzatılacak bir şey gibi gelmiyor ama uzatıldı” demişti.

"HERKES KENDİ SEÇİMLERİNİ YAPIYOR"

Öte yandan programda 20 yıl öncesine göre Türkiye'deki renklerin çok solgunlaştığını belirten Ataizi, şu ifadeleri kullandı:

Herkes kendi hissettiği gibi değil, olması gerektiği üzerinden konuşuyor. Kimse kendini çok açık etmek istemiyor; Düşünce, yaşam tarzı ve söylem anlamında... Kimseyi kınamıyorum tabi, herkes kendi seçimlerini yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.