Hava Durumu

Hande Erçel'e '270 bin TL'lik Marmaris tatili' sorusu!

Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel, meslektaşı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Gözlerden uzak tatil yapmak isteyen ikilinin, Marmaris'te lüks bir oteli tercih ettiği ve gazetecilere görüntü vermemek için 270 bin TL'ye üç günlük villa kiraladıkları iddia edilmişti. Güzel oyuncuya, çok konuşulan bu haberler soruldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hande Erçel'e '270 bin TL'lik Marmaris tatili' sorusu!

Kerem Bürsin ile ayrılan Hande Erçel, kısa süre sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. Oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, yeni ilişkisi hakkında "Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel" açıklamasını yapmıştı.

Hande Erçel, önceki gece yüzü olduğu markanın yaza merhaba partisine katıldı. Gamze Erçel, Pınar Altuğ, Hande Ünal, Esra Erol, Gizem Hatipoğlu gibi birçok ünlü isim geceye katılanlar arasındaydı. Parti çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, çok keyif aldığı bir gece yaşadığını söyledi.

'OTELDE GÖREVLİLERLE TARTIŞTI' İDDİASI!

28 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kaan Yıldırım ile Marmaris tatilinde objektiflere yakalanmış, sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler nedeniyle Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve kaldıkları otelde görevlilerle tartıştığı ileri sürülmüştü. "Biz gözlerden uzakta olmak için buraya geldik ama görüntülerimiz her yerde" diyerek yetkililere çıkıştığı ve fotoğrafların kimin tarafından çekildiğinin bulunmasını istediği iddia edilmişti. Yakışıklı oyuncunun, sevgilisi ile geçirdikleri tatil için 270 bin TL harcadığı da konuşulanlar arasındaydı.

Dijital platformdaki yeni projesinin henüz kesinleşmediğini söyleyen Erçel, "tatil masrafı" ve "Kaan Yıldırım'ın görüntülenmekten rahatsızlık duyduğu" ile ilgili gelen sorulara ise cevap vermeyerek, muhabirlere teşekkür ederek oradan ayrıldı.

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

İş insanı Mehmet Dinçerler, adını ilk kez 2017 yılında Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddiasıyla duyurmuştu. Birlikte görüntü vermemeye özen gösteren ikilinin, Dinçerler'in iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü. Hadise ile Dinçerler'in geçtiğimiz haftalarda nikâh masasına oturması, ünlü şarkıcının eski sevgili Kaan Yıldırım'ın ise meslektaşı Hande Erçel ile birlikteliği 'Tesadüfün böylesi' dedirtmişti.

"GEREKSİZ SORU"

Eski sevgilisi ve son dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le ayrıldıkları hatırlatılan Hande Erçel, "Arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusu üzerine, "Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Bu şeyleri konuşmayalım hiç, gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.