Hava Durumu

İbrahim Selim'den Serenay Sarıkaya açıklaması

YouTube'da yaptığı program ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu İbrahim Selim, konuk olduğu Fatih Altaylı'nın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alice Müzikali hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Selim, rol arkadaşı Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Selim'den Serenay Sarıkaya açıklaması

Oyuncu İbrahim Selim ve Doğa Rutkay, müzisyen Su Soley, komedyen 'Anlatanadam' ve şef Sinem Özler, geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Fatih Altaylı'nın programının bu haftaki konukları oldu. Güzel oyuncu Doğa Rutkay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alice Müzikali'nde rol alan İbrahim Selim, "Kibirden söylemiyorum ama Türkiye'nin en büyük müzikali. Üç tane büyük yapımcı var. Çok ciddi büyük bir prodüksiyon yatırımı yapıldı. Pandemide kısıtlamalar döneminde yarı salona oynamak istedik ama prodüksiyonu karşılamıyordu. Türkiye turnesine çıkamadık. Çünkü onun teknolojisini de götürmek lazım. İngiltere'den organizatörler geldi, inanamadılar böyle bir şey beklemiyorlardı." ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya hakkında da konuşan Selim, "Serenay'ın nasıl çalıştığını biliyordum. Serenay, biz provaya girmeden 1.5 ay önce çalışmaya başlamıştı. Onun lokomotif olmasından büyük mutluluk duyduk, Enis (Arıkan) de keza öyleydi." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.