Hava Durumu

İlayda Alişan ve Burak Yörük, 'Seversin' dizisini anlattı!

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin', ekrana gelmek için gün sayıyor. 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak olan, eğlenceli hikayesi ile dikkat çeken dizinin başrol oyuncuları İlayda Alişan ve Burak Yörük, yeni projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlayda Alişan ve Burak Yörük, 'Seversin' dizisini anlattı!

İlayda Alişan, "Çok heyecanlıyım, gün sayıyorum. İnanılmaz güzel ve tatlı bir ekiple, çok büyük keyifle çalışıyoruz. Umarım bizim enerjimiz ekrana da, seyircilerimize de yansır. Sıcacık bir hikayeyle çok renkli bir yaz dizisi geliyor. Biz çok sevdik umarım siz de seversiniz" dedi.

"HER SANİYESİ İÇİMİZE SİNİYOR"

Seversin ile izleyici karşısına bambaşka bir karakter ile çıkacağına değinen Burak Yörük, "Bu yazın en güzel, en renkli işini yapıyoruz. Her saniyesi içimize siniyor. İzleyicinin karşısına farklı biri olarak çıkacağım. Yeni bölümlerini izlemek için bir sonraki haftayı heyecanla bekleyeceğiniz bir dizi geliyor. Çok heyecanlıyım, günler geçmiyor. Bir an önce izleyicimiz ile buluşmak istiyorum. Umarım siz de seversiniz” ifadelerini kullandı.

OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.