Hava Durumu

İlişkinizde sorun yaşıyorsanız dikkat! Gökyüzü sizi böyle uyarıyor...

19 Ağustos 2022 burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Bugün gökyüzü özellikle ilişkisinde sorun olan burçları uyarıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlişkinizde sorun yaşıyorsanız dikkat! Gökyüzü sizi böyle uyarıyor...

19 günü burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna özel tavsiyeler... Peki bugün neler yaşanacak?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bugün nasıl geçecek? İşte 19 Ağustos Cuma günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)

Bugün partnerinizle aranızda bir süredir devam eden sorunları çözebilirsiniz. Onunla artık yüzleşmenizde fayda var. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)

Bugün fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sayesinde günlük işleriniz kolaylaşacak. Akşam saatlerinde ailenizle vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Bugün hemen her konuda yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Uzun bir süredir bebek planlayan, tedavi gören eşler ise bugün bebek ve çocuk konusunda şanslı olabilirler.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Bugün iş hayatınızda güneş gibi parlayacaksınız. Yeni fikirler üretmeniz ve yeni projeler için adım atmanız olası. Partnerinizle keyfinizi kaçıracak bir gerginlik yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunlardan kaçmayın, onunla yüzleşin. 

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Bugün içgüdülerinize güvenip çevrenizden gelebilecek eleştirilere kulak asmamalısınız. Artık kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulmalısınız. Kendinizi biraz akışa bırakın.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Bugün kendinizi mutsuz hissettiğiniz ortamlardan uzaklaşmaya çalışmak size iyi gelebilir. Gün içinde enerjiniz düşebilir ve motivasyon sıkıntıları yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

Bugün eski sevgiliniz kapınızı çalabilir. Gündeminizde aile konuları olsa da ona bir şans verebilirsiniz. Gün içerisinde sağlık konusunda dikkatli olmalısınız ve yeme içmeniz dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Maddi olarak bir yakınınıza destek olmak isteyecek ancak eşiniz ya da partnerinizden tepki göreceksiniz. Bugün kişisel anlamda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz kişiler ile vakit geçireceksiniz.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Bugün yöneticilerinizden alacağınız destek arkadaşlarınızı kıskandıracak cinsten olabilir. Gelirinizi artırmanızı sağlayan bu destekle kendinizi son zamanlarda olmadığı kadar iyi hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bugün partnerinizin sağlık sorunları nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Evinizin içinde oluşan arıza ve problemlerin çözümü için yakınlarınızdan destek isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili problemleri çok büyütmeyin gökyüzü sizden yana.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Partneriniz ile olan ilişkiniz adeta çatırdıyor. İlişkinizdeki sorunlarla ilgili onunla yüzleşmelisiniz. Bugün alacağınız bazı haberler yıl sonuna doğru hayatınızı şekillendirebilir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Bugün partnerinizden büyük destekler göreceksiniz. Maddi konularda oldukça dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yeni yatırım, anlaşma, iş değişikliği gibi konuları askıya almanızda fayda var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.