Hava Durumu

'İnatçı Gelin' filminden bir kare'

Türk sinemasının usta oyuncusu Selda Alkor, 1965 yılında Sapanca'da çekilen 'İnatçı Gelin' adlı filmin setinde meslektaşı Münir Özkul ve yönetmen Sırrı Gültekin ile birlikte çekildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarak eski günleri yad etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İnatçı Gelin' filminden bir kare'

Daha önce 'Asmalı Konak', 'Çemberimde Gül Oya' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi dizilerde oynayan ve son olarak 'Menajerimi Ara' adlı diziye konuk olarak katılan Selda Alkor, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Yeşilçam'dan günümüze oyunculuk kariyerine ara vermeden devam eden 79 yaşındaki Alkor, zaman zaman takipçilerini geçmişe götürüyor. Ünlü isim, son olarak 1965 yapımı 'İnatçı Gelin' filminin set arkasında çekildikleri bir kareyle Sırrı Gültekin ve Münir Özkul'u andı.

ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİ

Filmde Cüneyt Arkın, Münir Özkul ve Tanju Okan ile başrolü paylaşan Selda Alkor kamera arkasında çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Çekimleri Sapanca'da gerçekleşen filmin yönetmeni Sırrı Gültekin ve oyuncu Münir Özkul'u yad eden usta oyuncu, gönderisinde "Elime 'İnatçı Gelin' filminden kamera arkası bir kare geçti. Rahmetle anıyorum, yönetmen Sırrı Gültekin ve Münir Özkul'u... Sapanca" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.