Hava Durumu

İrem Derici’nin sözlerine Safiye Soyman'dan yanıt gecikmedi

İrem Derici, Safiye Soyman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Erkek haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin” açıklamasına tepki göstermiş ve "Saçını yolasım geldi” demişti. Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Soyman, İrem Derici’ye seslendi ve “Ben ne dedim ki ona?” diye tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrem Derici’nin sözlerine Safiye Soyman'dan yanıt gecikmedi

Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde “Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” diyerek tartışma yaratmıştı.

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan oyuncu, hemcinslerini kızdırmış ve çok sayıda tepki yorumu almıştı.

"DERYA DOĞRU SÖYLEMİŞ"

Safiye Soyman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Konserleri için kıyafet bakmaya geldiğini söyleyen Soyman, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Soyman’a Derya Tuna’nın çok konuşulan açıklaması sorulması üzerine şunları söyledi:

Derya doğru söylemiş, hep biz kadınlar yapıyoruz değil mi? Gerçekten hemcinslerimiz yapıyor doğru. Çok rahatsız eden erkekler var kadınları ama her şey kadının elinde. İstemezse istemez, reddederse reddeder. Bize de böyle asılanlar oldu, teklif edenler oldu, bakışlar çok önemlidir, göz bakışları. Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor

"İREM'İN YAPTIĞI DOĞRU"

Muhabirlerin “İrem Derici ve Cem Belevi olayı hakkında neler söylemek istersiniz? Cem Bey’in ikinci telefonu ortaya çıktı, orada çapkınlık yaptığına dair. Siz böyle bir ana denk gelseniz, Faik Bey’e tepkiniz ne olurdu?” sorusuna Soyman “Adam şirket mi yönetiyor? Şirket yönetir, kendi normal özel telefonu çalışması için. Ama aldatma telefonu derseniz bu beni aşar. Böyle bir şeyi Faik Bey’de görsem iş adamı kendisi, iş için derim ama yine de işkillenirim. Hele bir de iş yerinde kalıyorsa telefonu ben de Faik Bey’den şüphelenirim, kızarım. İrem’in yaptığı doğru. Adamın ne demek yani ikinci telefonu? Adamın çapkınlık telefonu olmaz."

"SEVİYORSANIZ ÇOK KARIŞTIRMAYIN"

"Ben eğer kafamda kurduysam, onun telefonunu da karıştırırım ona dedektif de tutarım. Ama adamı seviyorsam o işlere hiç bulaşmam. Bu yüzden eşlerinizi lütfen geçinmek istiyorsanız, seviyorsanız onu çok karıştırmayın. Size belli ediyorsa, gözünüze gözünüze sokuyorsa o zaman hadi yallah deyin” dedi.

“BENİM FAİK’İM YAPMAZ”

Muhabirlerin “Gizli yapıyorsa, haberiniz olmadan bir çapkınlık yapıyorsa o zaman birazcık tolerans mı gösterin diyorsunuz?” sorusuna ise “Tolerans değil, benim haberim yoksa yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin, bana saygı duysun. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim. Ama benim Faik’im yapmaz, geçenlerde böyle bir haber çıkmıştı, o herkesin Faik Abi'si. Ama gizli bir yerde yaparsa bırakırım, benimle işin yok hadi yallah der bırakırım" yanıtını verdi.

"SAFİYE ABLACIM LÜTFEN KENDİNİZE GELİN"

Şarkıcı Safiye Soyman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Benim haberim olmadan çapkınlık yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim" açıklamasına tepki gösteren Derici, şu ifadeleri kullandı:

Manyak mısınız be kadınlar? Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek 'Erkek yapsın, kadın yapmasın' falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın, yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak... Düşünsenize ahlakı artık ben savunur hale geldim.

Dün “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla bağlanan Soyman, Derici’ye şöyle yanıt verdi:

"BEN ONUN ŞAHSINA SÖYLEMEDİM"

“Hovardalığın adabı vardır. En hovarda adam, evine kafasını öne eğerek girer. İrem’in böyle talihsizce konuşmasına şaşırdım. Bir ablası olarak bana böyle bir şey söylemesi çok yanlış. Ayıp, İrem’den bunu beklemiyordum. Gerçekten çok severim onu. Ben onun şahsına hiçbir şey söylemedim, neden böyle yaptı? Beni hiç ilgilendirmez onun özel hayatı. Tutup da bana ‘saçını yolasım geldi’ diyor. Ben ne dedim ki ona?”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.