Hava Durumu

İrfan Kangı'dan Tarık Papuççuoğlu esprisi

Usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu, rol aldığı komedi filminin Bebek'te gerçekleşen basın toplantısında meslektaşlarına takılmadan duramadı. 73 yaşındaki sanatçı ile rol arkadaşı İrfan Kangı arasındaki diyalog dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrfan Kangı'dan Tarık Papuççuoğlu esprisi

Onur Aldoğan’ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu yazdığı ‘Şimdi Yandık’ filminin basın toplantısı, Bebek'te bir kafede yapıldı. Oyuncuların tam kadro katıldığı toplantıya, usta tiyatrocu Tarık Papuççuoğlu damgasını vurdu.

BOL KAHKAHALI FİLM TOPLANTISI

Set anılarından bahseden Pabuççuoğlu, rol arkadaşı İrfan Kangı’ya takıldı: Biz hep çalıştık, o yattı, hiç çalışmadı. Mikrofonu alan İrfan Kangı ise “Seti yokken bile geliyordu ama çalışmak için değil, sadece omlet yemek için geliyordu” ifadelerini kullandı.

Hızını alamayan İrfan Kangı, “Herkes o omlete bayıldı, seti olmayan sete geldi. 12'de seti olanlar da sırf kahvaltı yapmak için sabah 08.00'de geldi” dedi.

"VODVİL TARZI BİR KOMEDİ OLDU"

Filmin senaryosunu kaleme alan ve yönetmenliğini yapan Onur Aldoğan, tüm oyunculara teşekkür etti: İnanılmaz bir iş oldu. Vodvil tarzı bir komedi yaptık, bir tek müzik yoktu. Kalemimim bu denli iyi oyuncularla buluşması beni mutlu etti.

"BİLMİYOR Kİ REZİDANSLARDA KAPICI YOK"

Filmde 'kapıcı Selo' karakterine hayat veren Ersin Korkut, “Kapıcı ama öyle bildiğiniz bir kapıcı değil, gözü rezidans kapıcısı olmakta ama bilmiyor ki rezidanslarda kapıcı yok” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

FİLMİN KONUSU

Aynı evde yaşayan üç eski arkadaşın gün boyunca başından geçen komik olayların karşılıklı ilişkiler üzerinden anlatıldığı; komşu, mahalleli ve akla gelmeyecek bir sürü karakterin aynı gün içinde eve gelmesiyle tımarhaneye dönen ev ortamında geçen bir durum komedisi.

Çekimleri üç haftada tamamlanan, 3 Haziran da vizyona girecek filmde; Ersin Korkut, Tarık Pabuççuoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Orçun Kaptan, İrfan Kangı, Murat Akkoyunlu, Uğur Serhan, Sinan Taşkan, Seda Demir ve Esra Sönmezer rol alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.