Hava Durumu

Jerry Bruckheimer'den Johnny Depp açıklaması!

ABD'li oyuncu Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün çalkantılı boşanma süreci ardından 'iftira' davasında da karşı karşıya gelmesinin ünlü aktörün kariyerini etkisi devam ediyor. 'Karayip Korsanları' filminin yapımcısı Jerry Bruckheimer, Depp'in seriye dönmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jerry Bruckheimer'den Johnny Depp açıklaması!

Hollywood yıldızı Johnny Depp’in kariyeri, 2015 yılında evlenip 2017'de yollarını ayırdığı ancak sonrasında zorlu bir hukuk mücadelesine girdiği Amber Heard ile arasındaki dava süreci nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. 

Şimdilerde aralarındaki iftira davası devam eden ikiliden Depp, itirafıyla hayranlarını şaşırtmıştı.  İlk olarak 2003 yılında vizyona giren "Karayip Korsanları" film serisiyle yıldızı parlayan ünlü aktör, 'Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti’ni daha önce hiç izlemediğini belirtmişti. 

Heard’ün öne sürdüğü "şiddet" ve "cinsel istismar" iddiaları nedeniyle 'Karayip Korsanları' serisinden çıkarıldığını söyleyen Johnny Depp ile ilgili serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'dan açıklama geldi.

"ŞU ANDA SERİYE DÖNEMEZ"

Depp’in kariyerinin belki de en önemli yapımlarından bir olan 'Karayip Korsanları' ilgili konuşan Bruckheimer, oyuncunun altıncı filme dönüp, dönmeyeceği ile alakalı, "Şu anda değil" açıklamasını yaptı.

Ünlü yapımcı, 'Kaptan Jack Sparrow' karakterini canlandıran Johnny Depp'in seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirterek, "Gelecek henüz belirsiz" şeklinde konuştu.

"YENİ İSİMLER ARIYORUZ"

"Karayip Korsanları"nın altıncı filmini çekmeye hazırlanan Jerry Bruckheimer, seriye dahil edebileceği yeni isimler aradığını da açıkladı. Filme Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie’nin katılabileceğinin sinyallerini veren Bruckheimer, senaryo geliştirme aşamasında olduklarını belirtti.

HAYRANLARINDAN İMZA KAMPANYASI

Öte yandan Johnny Depp, eski eşinin iddiaları nedeniyle 'Karayip Korsanları'ndaki 'Jack Sparrow' rolünü kaybettiğini ifade etmişti. Depp’in hayranları ise oyuncunun seriye dönmesi için imza kampanyası başlatmıştı. Ünlü aktörün sevenleri 500 bin imza hedefine ulaşmaya çalışıyordu.

22 MİLYON DOLARLIK ZARAR

Johnny Depp, "Karayip Korsanları" serisinden eski eşi Heard'ün iddiaları yüzünden çıkarıldığını da söylemişti. Oyuncunun menajeri, bu iddialar yüzünden Depp’in 22 milyon dolar zarara uğradığını açıklamıştı.

İmza kampanyasında yaklaşık 450 bin adet imzaya ulaşılmıştı. Kampanyaya yapılan yorumlar arasında “Johnny Depp’in yeri doldurulamaz.” ve “Johnny Depp için adalet.” gibi ifadeler bulunuyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.