Hava Durumu

Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan ile söz kesti!

Jürgen Klopp eski öğrencisi İlkay Gündoğan ile yeniden buluşuyor. Liverpool bu sezon şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Manchester City'nin ardında kaldı. Merseyside ekibi Jürgen Klopp'ın eski prensi İlkay Gündoğan'la temasa geçerek tarihi bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan ile söz kesti!

Jürgen Klopp, İlkay Gündoğan ile seneler sonra yeniden bir araya gelebilir. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan, ama Tottenham yenilgisi sonrası Premier Lig'de ezeli rakibi Manchester City'nin gerisinde kalan Liverpool'dan gündemi sarsacak bir transfer hamlesi geldi.

İLKAY GÜNDOĞAN, JURGEN KLOPP İLE YENİDEN BULUŞUYOR

Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den aktardığı haberine göre; Manchester City, İlkay Gündoğan'ın sezon sonunda başka bir kulübe transfer olmasına izin verdi. Gelecek sezon orta sahaya takviye yapmak isteyen Liverpool'da bu transferi bitirmek için harekete geçti. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Jürgen Klopp'un da Borussia Dortmund'dan eski öğrencisi olan 31 yaşındaki futbolcu ile yeniden çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Manchester City ile 42 maça çıkan İlkay Gündoğan, 8 gol 6 asistlik bir performans ortaya koydu. 31 yaşındaki Almanyalı futbolcu 2999 dakika da sahada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.