Hava Durumu

Kanye West'in dördüncü avukatı da istifa etti!

Kısa süre önce eski eşi Kim Kardashian ve ünlü ismin erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz etmesinin ardından tepki çeken; ve bu nedenle Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı iptal edilen Kanye West'e, avukat dayanmıyor. Geçtiğimiz aylarda üçüncü avukatının işine son veren rapçinin, dördüncü avukatının da işi bıraktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kanye West'in dördüncü avukatı da istifa etti!

Adını mahkeme kararıyla resmen 'Ye' olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West, geçtiğimiz aylarda eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile, ünlü ismin yeni sevgilisi Pete Davidson'ı taciz eden paylaşımlar yapmıştı.

KARDASHIAN'A TEPKİ GÖSTERDİ

West, Instagram'da bir gönderi yayınlayarak, 41 yaşındaki Kardashian'ın çocuklarına yalnız başına baktığını, onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını belirten açıklamasına tepki göstermişti.

Ünlü isim, küçük kızı Chicago'nun doğum gününde yaşananları anlatarak Kardashian'ın "Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum" iddiasını yalanlamıştı.  Açıklamasına "Sen ne demek istiyorsun?" diyerek başlayan West, "Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü" diye konuşmuştu.

DAVIDSON İLE YAZIŞMALARI İFŞA OLDU

Sonrasında West'in, Davidson'la yazışmaları ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyenin, eski eşe verdiği yanıt ise olay olmuştu.

Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; "Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın, ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim" deyince Kanye West kızmıştı.

West, Davidson'a "Şu an neredesin?" diye sorunca Pete Davidson, yatakta çektiği bir pozunu paylaşıp, "Karınla yataktayım" demişti.
Bir süre karşılıklı yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; "Kim ikisinden de kurtulmalı" yorumlarına sebep olmuştu.

"YARDIM ALMAYA GİTTİ" İDDİASI

Kanye West'in, bu yaptıklarından sonra ise yardım almaya gittiği belirtildi. JustJared'e konuşan Kardashian'lara yakın bir kaynak, "Kanye, Kim'e, çocukların iyiliği için, kamuoyu önüne çıkmayacağını, sosyal medyada kışkırtıcı açıklamalar yapmayacağını ve iyileşmek için bir yere gideceğini söyledi" dedi.

"SEVGİ DOLU BİR BABA OLMAYA ODAKLANDI"

44 yaşındaki rap şarkıcısının sözcüsü Jason Lee de bir açıklama yaparak, "Ye, kendisi ve ailesi ile ilgili tüm manşetleri günlük olarak izler. Çoğu, yalnızca gerçek dışı olmakla kalmayıp, Kim'le paylaştığı güzel çocuklar için sağlıklı bir çevre yaratma hedefini tehlikeye atan, yanlış bir anlatı yaratan 'Kardashian'lara yakın kaynaklar' tarafından medyaya aktarılıyor" ifadelerini kullandı.

"Kanye, son zamanlarda gördüğümüz tüm yanlış manşetlerden çok önce, kendisine bakmaya, sevgi dolu bir baba ve yaratıcı bir deha olmaya odaklandı" şeklinde konuşan sözcü, sözlerine şöyle devam etti:

Eğer onun ağzından duymuyorsanız, sosyal medyadan okuyorsanız veya bir basın açıklamasından görüyorsanız, yanlıştır.

DEFALARCA AVUKAT DEĞİŞTİRDİ

Tüm bunların ardından ünlü isim, üçüncü avukatı Chris Melcher’in, “Kanye West ile ilişkimiz çok az iletişimle, çok zor hale geldi” sözleri sonrası işine son vererek; geçtiğimiz aylarda dördüncü avukatını tuttu.

West, daha önce Amber Heard ve Dr. Dre'nin eski karısı Nicole Young gibi ünlüleri temsil etmiş olan Samantha Spector'ı, Kardashian'ın çocuklarını görmesini engellediği yönündeki iddialarının ardından hukuk ekibine aldı.

İSTİFA BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Ancak rapçi, çok geçmeden Spector'ı da kaybetti. The Blast'ın haberine göre; West'in dördüncü avukatlığını üstlenen Samantha Spector, görevinden istifa etmek için gereken belgelerini teslim etti.

Spector'ın neden görevinden çekilmeye karar verdiğine dair, "avukat-müvekkil ilişkisinde uzlaşmaz bir bozulma" sebebinden başka ayrıntı ise henüz ortaya çıkmadı.

ESKİ EŞİNE BENZEYEN CHANEY JONES İLE AŞK YAŞIYOR

Öte yandan Kanye West, Kim Kardashian ile olayı ayrılığından sonra, geçtiğimiz Şubat ayında Chaney Jones ile aşk yaşamaya başlamıştı. West ve eski eşi Kardashian'a fazlasıyla benzeyen Jones, ilk kez Şubat ayının başlarında Malibu'daki Soho House'da görüntülenmiş; ikili, haftalar sonra ise birlikte bir NBA maçına gitmişti.

Chaney Jones hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak seyahat ve keşfetme konusunda bir tutkusu var gibi görünüyor. Ayrıca 'Kardashian klonu' olarak anılan ünlü ismin, sık sık Kim Kardashian ile benzer kombinler yaptığı için televizyon yıldızının hayranı olabileceği de söyleniyor.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

2014 yılında nikah masasına oturan Kardashian-West çiftinin, North (8), Saint (6), Chicago (4) ve Psalm (2) adlarında dört çocuğu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.