Hava Durumu

Kourtney Kardashian ile Travis Barker üçüncü kez evlendi!

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuş ancak çiftin bunu henüz resmiyete dökmedikleri ortaya çıkmıştı. Aşıklar, önceki hafta sonu ise Santa Barbara'da sade bir törenle dünyaevine girmişti. İkili, son olarak geçtiğimiz gün Portofino'da romantik bir törenle üçüncü kez evlendi. Mini gelinliği ile dikkat çeken Kardashian'ın düğünü, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kourtney Kardashian ile Travis Barker üçüncü kez evlendi!

Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatını geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (43), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (46) ile geçtiğimiz yıl şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı.

Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker, Kourtney'e ekim ayında California'nın Montecito kentindeki kumsalda özel bir dekorasyon yaptırarak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında evlilik teklif etmişti.

Müzisyen aşkına "Evet!" yanıtını veren Kardashian'ın bu özel gününden kareleri kardeşi Kim Kardashian, sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

GRAMMY SONRASI EVLENDİLER

Mutlu birliktelikleri devam eden Kourtney Kardashian ile Travis Barker, sürpriz haber gelmişti. Las Vegas'taki MDM Arena'da gerçekleşen 64'üncü Grammy Ödülleri törenine katılan ünlü çift, törenin bitiminden sonra şapele gidip hayatlarını birleştirmişti.

TMZ sitesinin haberine göre; nikah, gece yarısından sonra sabahın ilk saatlerinde, 01.30'da Las Vegas'ta bir şapelde kıyılmış ve ünlü çift, törenin yapıldığı şapele gelen konukların içeriye cep telefonu sokmasına izin vermemişti.

Güvenlik önlemleri altında gerçekleşen nikahı, sadece çiftin özel fotoğrafçısı görüntülemişti. Kardashian ile Barker, şapele kendi özel güvenlik görevlilerini getirmişti.

Tüm bunların ardından arkadaşlıkları aşk dönüşen Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın yasal olarak evlenmediği ortaya çıkmıştı.

"ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY YAPTIM"

Öte yandan "The Kardashians" şovun yeni bölümünde Kris Jenner, Kourtney'nin devasa Lorraine Schwartz tasarımı yüzüğünü takmadığını fark etmişti. Kardashian bunun üzerine yaşadığı olayı "muhtemelen hayatım boyunca yaptığım en kötü şeylerden biri" diyerek anlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Yerde katlanmış sweatshirtlerimle oturuyordum. Yüzüğü çıkardım ve güvenli olacağını düşünerek yanıma yere koydum. Dolabımdan bir şey almam gerekiyordu ve ayağa kalktığımda yüzüğe bastım. Saatlerce histerik bir şekilde ağladım ve sonra Travis'i aradım. 'Gerçekten çok kötü bir şey yaptım' dedim. Bu, hayatımda sahip olduğum en güzel şey ve bunu nasıl yapabildim?

YASAL OLARAK DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Yüzük itirafı sonrasında ünlü çiftten sürpriz bir atak gelmişti. Kardashian ve Barker, geçtiğimiz pazar günü Santa Barbara'da resmen evlenmişti.

Travis Barker, tören için siyah bir takım elbise tercih ederken, Kourtney Kardashian ise beyaz mini bir elbise giymişti. Çiftin, nikahında da az sayıda kişi yer almıştı.

İkili, arkasında "yeni evli" yazan eski model üstü açık siyah bir arabayla törenden sonra kutlama yerine geçmişti. Kourtney Kardashian'ın, törenin ardından saçına duvak takması da dikkatlerden kaçmamıştı.

ÜÇÜNCÜ KEZ NİKAH MASASINA OTURDULAR

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, tüm bunların ardından üçüncü ve en gösterişli düğünlerini, bu kez İtalya'nın Portofino kentindeki bir şatoda gerçekleştirdiler.

'Kardashians' adlı reality şovunun yıldızı Kourtney ve Blink-182 davulcusu Travis, Castello Brown'da gerçekleşen ve adeta bir peri masalını andıran düğün sırasında, birbirlerine bir kez daha 'evet' dedi.

Kardashian, tören için devasa bir katedral tipi duvak ile, Dolce & Gabbana marka, çarpıcı bir mini elbisesi giydi. Ünlü isim, göz alıcı bir makyaj ve taze bir bebek pembesi manikürüyle de görünümünü tamamladı. Yıldızın mini gelinliği, sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Barker da aynı İtalyan lüks moda evinin özel yapımı siyah takımının içinde son derece şık görünüyordu.

AİLELERİ VE ARKKADAŞLARI DA KATILDI

Kourtney'in annesi Kris Jenner ve kardeşleri Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner da bu mutlu gününde Kourtney Kardashian'ı yalnız bırakmadı. Ünlü ailenin şık kıyafetleri de, düğününün en çok konuşulanları arasındaydı.

Kardashian'ın 12 yaşındaki oğlu Mason, 9 yaşındaki kızı Penelope ve 7 yaşındaki oğlu Reign, çiftin nişanına katılmamalarına rağmen bu törene katıldı. Reality şov yıldızının eski eşi ve çocuklarının babası Scott Disick ise, eski sevgilisinden davet almadığı için düğüne katılmadı.

Barker'ın 18 yaşındaki oğlu Landon, 16 yaşındaki kızı Alabama ve 23 yaşındaki üvey kızı Atiana De La Hoya da ünlü çiftin yanında yerini aldı.

Müzisyenin Blink-182 grubundan arkadaşı Mark Hoppus ile sık sık birlikte çalıştığı Machine Gun Kelly ve nişanlısı Megan Fox da törendeki ünlü isimlerdendi.

'BAY VE BAYAN BARKER İLE TANIŞIN'

Düğünlerinden bir dizi fotoğrafı, 178 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe yayınlayan Kardashian, gönderilerine, "Sonsuza dek mutlu" ve "Bay ve Bayan Barker ile tanışın" notlarını yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.