Hava Durumu

Levent Veziroğlu'ndan 'aşk' sorusuna yanıt

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Nur Fettahoğlu'ndan Mart 2021'de boşanan Levent Veziroğlu, önceki akşam Arnavutköy'de esmer bir güzelle görüntülendi. Flaşların patlamasından rahatsız olan hanımefendi, görüntü vermek istemezken; Veziroğlu ise muhabirlerin "Yeni bir ilişkiye mi başladınız?" sorusuna yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Levent Veziroğlu'ndan 'aşk' sorusuna yanıt

'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan Nur Fettahoğlu, 2013 yılında Levent Veziroğlu ile nikah masasına oturmuş, ikili 2015 yılında boşanmıştı. Ancak ünlü çift, karar kesinleşmeden evliliklerine devam etme kararı alıp mahkemeye başvurmuştu. İkilinin 2016'da kızları Elisa Güzin dünyaya gelmişti.

Sekiz yıldır evli olan Fettahoğlu ile Veziroğlu, Mart 2021'de ikinci kez yollarını ayırmıştı. Anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çiftin duruşması beş dakika sürmüştü. Kızlarının velayeti, Nur Fettahoğlu'na verilmişti.

Esmer güzelle sohbette Levent Veziroğlundan aşk sorusuna yanıt

ESKİ EŞLER TATİLDE 

Boşanma davasında aylar sonra eşi ve kızının babası Levent Veziroğlu ile tatilde görüntülenen Nur Fettahoğlu, uzun süre gündem olmuştu. 41 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili; "Bizi Levent ile birlikte çok göreceksiniz, kendisini çocuğumun babası. Biz çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum yok" açıklamasını yapmıştı.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIMA HEM NUR'DAN HEM UMUT'TAN YANIT

Öte yandan son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen'le "Sen hep aşkkkk'la" yazarak bir paylaşım yapmış ve kafaları karıştırmıştı.

Fettahoğlu'nun takipçilerinin, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları "Yeni bir aşk mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Esmer güzelle sohbette Levent Veziroğlundan aşk sorusuna yanıt

Güzel oyuncu ise, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında '2. Sayfa'ya; "Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla" açıklamasını yapmıştı. Konuyla ilgili sessizliğini bozan ünlü işletmeci ise basın mensuplarına "Kendisi (Nur Fettahoğlu) çok yakın arkadaşım, kardeşim" demişti.

ESMER BİR GÜZELLE SOHBETTE GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bu yaşananların ardından Fettahoğlu'nun eski eşi Levent Veziroğlu, önceki akşam Arnavutköy'de esmer bir güzelle sohbet ederken objektiflere yansıdı.  Flaşların patlamasından rahatsız olan hanımefendi, 55 yaşındaki Veziroğlu'nun arkasına saklanarak görüntü vermek istemedi.

Bir süre sonra mekandan ayrılan ikiliden Veziroğlu, gazetecilerin, "Levent Bey hanımefendi görüntü vermemek için çok çaba sarf etti. Yeni bir ilişkiye mi başladınız? Yoksa arkadaşınız mı?'' sorusunu yanıtladı.

AŞK SORUSUNA YANIT

Levent Veziroğlu, muhabirlere "İlişki yok. Hanımefendi arkadaşım" yanıtını verdi. Bir çocuk babası Veziroğlu, arkadaşım dediği güzelle Arnavutköy sokaklarında gözlerden kayboldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.