Hava Durumu

Mehmet Günsür: Eşimle 10 kez daha evlenirim

Oyuncu Mehmet Günsür, eşi Katerina Mongio'ya olan aşkını dile getirerek, "Onu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Eşimle 10 kez daha evlenirim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2026 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2026 13:30
Kaynak: T24
Mehmet Günsür: Eşimle 10 kez daha evlenirim

'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına konuk olan Günsür, bu yıl evliliklerinin 20'nci yıl dönümü olduğunu söyleyerek, "Onu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Onunla her gün 10 kez evlenebilirim" ifadelerini kullandı.

Üç çocuk babası olan oyuncu, "Evliliğin en güzel tarafı, gerçekten bir takım olabilmek. Önce iki kişiydik, şimdi beş kişiyiz; artık resmen bir çeteyiz, bir kabileyiz. Bazen bir yere girerken kendimizi 'Peaky Blinders' dizisindeki gibi ağır çekimde yürüyormuşuz gibi hayal ediyorum" dedi.

"Ben hiç kıskanç biri değilim"

Kıskançlık konusundaki görüşlerini de açıklayan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

"Ben hiç kıskanç biri değilim. Geçmişte bunun yüzünden bazı sorunlar yaşadım çünkü eski sevgililerim arasında çok kıskanç olanlar vardı ve ben onların bu problemlerini çekmek zorunda kaldım. Bana göre kıskançlık, ortada olmayan bir şey için geliştirilen bir duygu. Bu yüzden çoğu zaman gereksiz buluyorum. Mesela biri seni gerçekten aldatıyorsa, bu artık kıskançlık değil, doğrudan kızgınlıktır. Ama ortada gerçek bir durum yoksa, o duyguyu yaşamanın anlamı yok. İki insan arasındaki sevgiyi besleyen tatlı bir oyuna dönüşüyorsa başka… Ama insanları mutsuz edecekse, kıskançlığa hiç gerek yok."

Kaynak: T24

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.