Hava Durumu

Melisa Şenolsun: İlişkimi neden saklayayım?

'Rüya' karakterine hayat verdiği 'Masumlar Apartmanı' dizisinden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melişsa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla objekltiflere yansıdı. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Melisa Şenolsun: İlişkimi neden saklayayım?

Melisa Şenolsun ile meslektaşı Ekin Mert Daymaz'ın, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de birlikte eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin, gece geç saatlerde sokakta sarmaş dolaş yürürken görüldüğü iddia edilmişti. Hakkında çıkan aşk iddiaları üzerine Berlin'den çektiği selfie'yi Instagram hesabından yayınlayan Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde görüntülenen Şenolsun, Daymaz'la aşk yaşadığı yönündeki haberlere ilişkin, "Bunu burada da soracaksınız yani! Ben bununla ilgili açıklamamı yaptım. Teşekkür ederim" demişti.

"ESMER SEVİYORUM, SARIŞIN DENK GELİYOR"

Daha önce Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ise şu açıklamayı yapmıştı:

Hayatımda kimse yok, seçici de değilim. Benim için sarışın olsun, esmer olsun önemli değil. Karakter, kişilik önemli. Ben esmer beğeniyorum ama genelde sarışınlar denk geliyor.

"PAPATYALARI ARKADAŞIM ALDI"

Meslektaşının "Arkadaşız" diyerek, iddialara son noktayı koymasının ardından Melisa Şenolsun, önceki gün Cihangir'deydi. İki erkek arkadaşıyla sohbet eden oyuncu, görüntülendiğini fark edince sohbeti yarıda kesip, mekandan ayrılmak istedi.

Neşeli haliyle dikkat çeken 25 yaşındaki güzel, elindeki sarı papatyaları soran basın mensuplarına, yanındaki arkadaşını göstererek, “Arkadaşım aldı. Epeydir görüşmüyorduk” yanıtını verdi.

"HEYECANLANDIRACAK İŞLER ARIYORUM"

Yeni dizi projesi için görüşmeler yaptığını belirten Şenolsun, “Birkaç şey okuyorum. Henüz netleşen proje yok. Okuduğum zaman beni heyecanlandıracak işler arıyorum” şeklinde konuştu.

"HAYATIMDA BİRİ OLURSA SAKLAMAM"

Son olarak işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşayan güzel oyuncu, “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna ise “Yok ki! Olursa zaten görürsünüz. Saklamam ki. İlişkimi neden saklayayım?” karşılığını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.