Hava Durumu

Merve Özbey: Ruhumla kavuştuğum için çok mutluyum

İş insanı Kenan Koçak'la mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey, önceki gün 16 Haziran’da ereceği konserin hazırlığı için stüdyoya girdi. Prova arasında gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, 'Tamamen Arabesk' projesi ve hamileliğiyle ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Merve Özbey: Ruhumla kavuştuğum için çok mutluyum

İş insanı Kenan Koçak ile dünyaevine giren ve iki yılı aşkın süredir mutlu evliliğini sürdüren Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel şarkıcı, ikinci kez anne olacağı haberini ise 12 Mart'ta duyurmuştu.

"FOTOĞRAFTA GÖRÜNMEYİ DE BİLİN İSTEDİM"

Eşi ve kızı Elif Özüm ile evlerinin bahçesinde karların arasında verdiği pozu 1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Özbey, gönderisine şu notu düşmüştü:

Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil. Görünmeyeni de bilin isterim. Sırtımı sevgisine dayadığım, elini hep omzumda hissettiğim yoldaşımla kurduğumuz yuvamız yeniden şenleniyor. Ömrümüze ömür katan Elif'ime kardeş geliyor. Ailemiz büyüyor. Şimdi bıraksanız sabaha kadar anlatırım yaşadığım heyecanı. Ama biliyorum ki ne desem eksik kalacak. 'Anneler olmasa kim kimi severdi' diyen Gülten Akın'dan yardım alarak sevgimi ve sevincimi paylaşmak istedim. Kalbinden doğuran, yalnızca insana değil; kediye, köpeğe ve kuşlara yuva olmayı bilen tüm güzel yüreklerin varlığına şükrederek, sevgiyi yücelterek çoğalmamız umuduyla. Bin şükür.

Demet Akalın, İrem Derici, Derya Uluğ, Armağan Çağlayan, Bengü, Burcu Kara, Müjgan Koraltürk ve Çiğdem Batur gibi birçok ünlü isim, yaklaşık 100 bin beğeni alan paylaşıma yaptıkları yorumlarla Özbey'i tebrik mesajları göndermişti.

"ALKIŞLAR OĞLUMA GELSİN"

Geçtiğimiz günlerde ise ikinci çocuğuna altı aylık hamile olan Merve Özbey, Kıbrıs konserinde, "Ben bugün buraya oğlum ile geldim. Kızımı evde bıraktım bu gece ki, alkışlar oğluma gelsin" demişti.

Sahne performansıyla adından söz ettiren ve şıklığıyla göz kamaştıran 33 yaşındaki sanatçı, şarkılarını gece boyunca salonu dolduran misafirleriyle hep bir ağızdan seslendirmişti.

"MÜZİK ZİYAFETİ VERECEĞİZ"

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün 16 Haziran’da Maximum Uniq Açıkhava'da vereceği konserin hazırlığı için stüdyoya girdi. Özbey, provalar arasında basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

“Maximum Uniq Açıkhava konseri için provalar başladı. Arkada dev bir orkestra görüyoruz. Hazırlıklar nasıl gidiyor?” sorusunu Özbey, “Çok heyecanlıyız. Uzun süredir çok emek verdiğimiz bir iş. ‘Tamamen Arabesk’in açık havada olması bizim için çok önemli. Burada gördüğünüz 23 kişi, hepsi birbirinden yetenekli müzisyenler. Onlarla beraber inanılmaz bir müzik ziyafeti vereceğiz” diyerek yanıtladı.

"RUHUM HEP ARABESK"

Büyük ilgi gören ‘Tamamen Arabesk’ projesiyle alakalı da konuşan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk. Dinlediğiniz pop altyapılarının üzerinde hep arabesk söyleyen bir kadın vardı. Ruhumla kavuştuğum için çok mutluyum. Bunu da konserde yansıtmaya çalışacağım.

"HAMİLELİK BİR HASTALIK DEĞİL"

“Yoğun bir konser programınız var. Hamilelik devam ediyor, sahneleriniz iki can olarak nasıl geçiriyor?” sorusunu ise Özbey, “Çok güzel gidiyor. Sağlığım elverdiği sürece çalışmaya devam edeceğim çünkü hamilelik bir hastalık değil. Ben evde otursam daha çok hastalanırım. Tek amacımız ikinci çocuğumuzu sağlıkla kucağımıza almak. Finali 20 Ağustos'ta yapacağım" diyerek yanıtladı.

"NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK"

Öte yandan Merve Özbey, önceki haftalarda verdiği bir konser öncesi muhabirlerle bir araya gelmişti. Özbey, "Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık, yorulmasını istemedik" demişti.

İSİM SIRASI BABADA!

İkinci bebeğin isminin henüz belli olmadığını belirten ünlü isim, "İsim için seçenekler var mı?" sorusuna, "Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan'a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız" cevabını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.