Hava Durumu

Mohammed Alsaloussi'nin eski sevgilisinin ismini duyan şoke oldu

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin bir zamanlar Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mohammed Alsaloussi'nin eski sevgilisinin ismini duyan şoke oldu

En zengin Araplar listesinde 18. sırada yer alan ve yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklanan Mohammed Alsaloussi'nin Şeyma Subaşı'ndan önce ilişki yaşadığı isim ortaya çıktı.

ORTAK TANIDIKLARI TANIŞTIRMIŞ

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin, Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile bir dönem sevgili olduğu öğrenildi. Loughnan ile Ortaç'ın ayrılmasına sebep olduğu iddia edilen Merve Şentürk'ün ikiliyi tanıştırdığı öğrenilirken Loughnan'ın sık sık Miami'ye gidip kaldığı ve bu sırada Alsaloussi ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

MOHAMMED ALSALOUSSİ KİMDİR?

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan 36 yaşındaki iş insanı Muhammed Al Saloussi, ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapmakta ve adına kayıtlı 11 şirket bulunmaktadır.2020'de yayınlanan 'En Zengin Araplar' listesinde 18'inci sırada yer alan Al Saloussi'nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı. Aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan genç iş insanı, yabancı basında Mart 2021'de çalıntı Ferrari haberleriyle yer aldı. 2019'da 1.4 milyon dolara aldığı Ferrari'nin çalıntı olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.