Hava Durumu

Mohammed Alsaloussi yeni aşka mı yelken açtı?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve Instagram'da art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde sonlandırmıştı. Ayrılık sonrası paylaşımlarıyla konuşulan Meedo'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2022 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2022 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mohammed Alsaloussi yeni aşka mı yelken açtı?

Şeyma Subaşı, 5 Haziran'da Ibiza'da tatilde oldukları sırada romantik bir evlilik teklifi almış, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. İlişkisiyle magazin gündeminde düşmeyen 31 yaşındaki fenomen, Mohammed Alsaloussi'ye 'Evet' demişti. İtalyan Dj Guido Senia ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo'dan ayrıldığını duyurmuştu.

"SAYGI VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM"

Ünlü isim, sonrasında Instagram hesabından, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

"SEVGİLİSİNİN DEDİKODUSUNU YAPTI" İDDİASI

Şeyma Subaşı, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, olayın perde arkasının hiç de öyle olmadığı iddia edilmişti. İddiaya göre; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo'nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başlamış; özür dilemek yerine "Ben Türkiye'ye dönüyorum" diyen Subaşı, sosyal medyadan ayrıldıklarını duyurmuştu.

Subaşı'nın ayrılık hamlesinden sonrası Meedo'dan karşı atak gecikmediği de öne sürülmüştü. İş insanının, Şeyma'ya hediye ettiği arabayı geri istediği konuşuluyordu.

Geçtiğimiz haftalarda Alsaloussi'nin "Cenneti hatırlamak..." notuyla paylaştığı sahil fotoğraflarının, geçtiğimiz yaz Subaşı ve kızı Melisa ile çıktığı Bali tatilinden olduğu iddia edilmişti.

"ŞEYMA'YI UNUTAMADI"

Instagram'da 116 bin takipçisi bulunan Meedo'nun bu gönderisine yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Şeyma ve Melisa ile gittikleri tatil yerinden fotoğraflara 'Cenneti Hatırlıyorum' demek Şeyma'yı özlediği anlamına geliyor. Şeyma'dan önce hiçbir şey paylaşmayan adam post atıyor, hikaye atıyor. Unutamadı Şeyma'yı, çok belli" yorumunu yazmıştı.

"MIAMI DEĞİL"

Sadece bu paylaşımla kalmayan Meedo, Instagram hesabının hikayeler bölümünden "Anlaşmazlıklar iyidir. Saygısızlık değildir. Mesafe iyidir. Sadakatsizlik değildir" yazan bir mesaj paylaşmıştı. Sonrasında ise bir şehrin manzarasını gösterdiği videosunu yayınlayarak, "Miami değil" notunu yazmıştı. Bu not, sık sık Miami'yi çok sevdiğini dile getiren Şeyma Subaşı'na bir gönderme olarak yorumlanmıştı.

YENİ BİR AŞK MI?

 Meedo'nun geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını beğenmesi ve yorum yapması olay olmuştu. Mısırlı Mohammed Alsaloussi iddialara göre yeni aşka yelken açtı. İddialara göre Alsaloussi genç bir modelle birlikte. İş insanının Eden Polani adındaki güzel modelle görüntüleri ortaya çıktı. Mohammed Alsaloussi ve Eden Polani şu sıralar Miami'de arkadaşlarıyla tatil yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.