Hava Durumu

Müjdat Gezen'in 'Kızılcık Şerbeti' sözleri Faruk Turgut'u çileden çıkardı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Son günlerde dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Usta sanatçı Müjdat Gezen Kızılcık Şerbeti hakkında ilginç iddialarda bulundu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddialara sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 13:40
Kaynak: MyNet
Müjdat Gezen'in 'Kızılcık Şerbeti' sözleri Faruk Turgut'u çileden çıkardı

Her bölümüyle büyük yankı uyandıran Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında final yapacağına dair iddialar konuşulmaya başlandı.

'DİZİ ARTIK BİTSE DE...'

Son olarak usta oyuncu Müjdat Gezen'in ''Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'dizi artık Haziran ayında bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar.'' sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

YAPIMCIDAN OLAY SÖZLER

Kızılcık Şerbeti dizisi hakkındaki bu iddia herkesi şaşırtırken, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yanıt gecikmedi. Turgut usta oyuncunun bu yorumuna çok sinirlendi ve 'Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık şerbetinin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.