Hava Durumu

Mustafa Sandal korkusunu yendi

Popçu Mustafa Sandal (52) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup, nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Mustafa Sandal, kazadan korktuğu için kullanmaktan vazgeçtiği uçak ve helikopter sevdasına 3 Haziran'da evleneceği Melis Sütşurup için yeniden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Sandal korkusunu yendi

Oğulları Yaman ve Yavuz'un annesi, Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da Roma’da dünyaevine giriyor.

Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikâhla hayatlarını birleştirecek olan çift, düğünleri için Marmaris’teki D-Maris’i seçti. 10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik düğün organizasyonuyla evliliklerini kutlayacak olan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

"KIZ SEN NE GÜZEL BAKIYORSUN"

Kısa bir videodan oluşan davetiyede; Mustafa Sandal, müstakbel eşine 'Jest Oldu' şarkısını söyleyerek, “Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun” diyor. Düğün seremonisinin de bu romantik davetiyeye uygun olacağı öğrenildi.

DÜĞÜN SONRASI PARTİ

10 Haziran’da akşam Manos’ta 'Yunan Gecesi' yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek. Misafirlerini otelde ağırlayacak olan ünlü çiftin, konukları ayrı ayrı günlerde gelmeyi tercih ettiği için ulaştırma masraflarına ise karışmayacağı öğrenildi.

"GELECEKTEKİ SOYADIM"

Yaklaşık üç yıldır Mustafa Sandal ile aşk yaşayan Melis Sütşurup, geçtiğimiz ocak ayında şarkıcının 52'nci doğum gününü, 26 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla kutlamıştı. Müstakbel eşi Sandal ile yer aldığı fotoğrafları slayt yapan Sütşurup, romantik doğum günü kutlamasında şu ifadelere yer vermişti:

Belki benden önce birilerinin arabası vardı, belki kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, belki de suç sendeydi. Ama hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito'm. Ben her zaman yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye. İyi ki doğdun gelecekteki soyadım.

12 YIL ÖNCE UÇAĞINI SATMIŞTI

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 3 Haziran'da evleneceği Melis Sütşurup için korkusunu yendi. Pilotluk sertifikası olan şarkıcı, 12 yıl önce kazalardan korktuğu için uçağını satmasına rağmen müstakbel eşi için yeniden eğitimlere başladı. Sandal, balayında eşiyle helikopter turu yapmak için kolları sıvadı.

ŞARKICIYA TEBRİK MESAJI YAĞDI

Bir süredir Marmaris'te helikopter süren şarkıcıya en büyük desteği ise D Maris Genel Müdürü Cenk Türkmenoğlu veriyor. Sandal, geçtiğimiz günlerde kullandığı deniz uçağının önünde Türkmenoğlu'yla çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Şarkıcıya, hayranlarından tebrik mesajı da geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.