Hava Durumu

Nejat İşler'in 'Aliço' taklidi kahkahaya boğdu

Son dönemlerde adı sıkça gece aleminde duyulmaya başlayan isim Nejat İşler, önceki gece oyuncu arkadaşları Kadir Çermik Aytaç ve Uşun Özel ile birlikte Cihangir'de buluştu. İşler, bir ara Çukur dizisinin oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı 'Aliço' karakterinin taklidini yaptı. Taklit sonrası masada gülme krizi yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nejat İşler'in 'Aliço' taklidi kahkahaya boğdu

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Saygı' dizisinde 'Ercüment Çözer' karakterini canlandıran Nejat İşler, önceki gece bir grup arkadaşı ile Beyoğlu Asmalımescit’te eğlendi.

İlerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran ve ayakta durmakta zorlanan oyuncu yere düştü. Arkadaşlarının anında müdahalesi ile ciddi bir hasar almaktan kurtulan İşler, eğlenmeye ve alkol almaya devam etti.

HAKARETLER YAĞDIRDI!

Arkadaşları tarafından mekanın içine sokularak bir yere oturtulan ünlü oyuncu, saatler sonra mekandan ayrılmak için dışarı çıktı. Ne olduysa bundan sonra oldu!

Mekanda samimi şekilde eğlendiği bir kadın ile dışarı çıkan ve çağırdıkları taksiyi mekana sıfır yanaştırtan İşler, taksiye binmek yerine kendilerini görüntüleyen gazetecilere hakaretler yağdırmaya başladı.

"ASIL SİZ AYAKTA DURAMIYORSUNUZ!"

Muhabirlerin “Nejat Bey alkolü fazla kaçırdınız galiba, zor yürüyorsunuz” sözüne çok sinirlenen oyuncu, “Asıl siz ayakta duramıyorsunuz” karşılığını verdi. Muhabirlere el kol hareketleri ile hakaretler yağdıran İşler, arkadaşlarının müdahalesi ile taksiye bindirilirken, dengesini kaybedip tekrar düştü.

MUHABİRLERE SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Taksiye güçlükle bindirilen İşler, mekanda tanıştığı kız arkadaşı ile ayrılırken kameralara orta parmak işareti yaptı. Ayrıldıkları mekana yakın bir otele giriş yaparken görüntülenen Nejat İşler, kendisine soru sormaya çalışan muhabirlere saldırmaya kalktı.

Otel görevlisi tarafından güçlükle sakinleştirilen 50 yaşındaki oyuncu, apar topar otele sokulmaya çalışıldı. Bu sırada İşler, alkolün de vermiş olduğu etkiyle defalarca yere düştü.

'ALİÇO' TAKLİDİ KIRDI GEÇİRDİ

Son dönemlerde adı sıkça gece aleminde duyulmaya başlayan isim Nejat İşler önceki gece oyuncu arkadaşları Kadir Çermik Aytaç ve Uşun Özel ile birlikte Cihangir'de keyifle sohbet etti. Nejat İşler, bir ara Çukur dizisinin oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı 'Aliço' karakterinin taklidini yaptı. Masada bir süre gülme krizi yaşandı. Görüntü alındığı fark edilince garsonun söylemesi üzerine mekanın ışıkları kapatıldı. Ekip daha sonra taksiye binerek Cihangir'den uzaklaştı.

2014'TE YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Septik şok (Sepsis) geçiren Nejat işler, 17 Ocak 2014 tarihinde hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı 22 Ocak'ta Bodrum'daki hastaneden İstanbul'da özel bir hastaneye nakledilmişti. Sevenlerini korkutan oyuncu, Nisan 2014'te taburcu olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.