Hava Durumu

Neşe Karaböcek ve Gülden Karaböcek hikayesi film olabilir

Ünlü sanatçılar Neşe Karaböcek ve kız kardeşi Gülden Karaböcek'in 50 senelik küslüğünün hikayesi film olabilir.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
Neşe Karaböcek ve Gülden Karaböcek hikayesi film olabilir

Gülden Karaböcek, ablası Neşe Karaböcek'in 10 yıllık eşi ünlü plakçı Atilla Alpsakarya ile birlikte olmuş ve daha sonra eniştesi ile evlenmişti. Yaşanan bu olay sonrasında ise iki kardeş bir daha hiç görüşmemişti. Gülden Karaböcek, geçtiğimiz sene ise bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleri ile çok konuşulmuştu. Ünlü popçu Demet Akalın ise o görüntülerin altına "Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek" yorumunu yapmış ve "enişteci" krizi magazin gündemine damga vurmuştu.

"Gülden Karaböcek iç sesini itiraf etti!" başlıklı bir yazı yazan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Film yapımcıları bugünlerde bir döneme damga vuran bu hayat hikâyesinin peşinde. Neşe Karaböcek ve Gülden Karaböcek'e astronomik rakamlarla teklifler gidiyor. Eğer kabul ederlerse hayatları beyazperdeye taşınacak." ifadelerini kullandı.

YARIM ASIRDIR KÜSLER!

Karaböcek kardeşlerin hikayesini anlatan ve Gülden Karaböcek'in sosyal medyadaki son paylaşımına da dikkat çeken Onur Akay, "Demek ki Gülden Hanım'ın iç sesi hâlâ böyle... Bazı kaynaklar, Neşe Karaböcek eşinden boşandıktan sonra Gülden Karaböcek eniştesine âşık oldu diye yazıyor ama bu bilgiler kesinlikle doğru değildir. Çünkü o kaynaklar bilgileri Gülden Karaböcek'ten almış ve onun istediği gibi yazmıştır. Gülden Karaböcek eniştesi ile aşk yaşadığında, eniştesi ablası Neşe Karaböcek ile evliydi. Ayrıca Neşe Karaböcek eşine deli gibi âşıktı. Ama kız kardeşi Gülden Karaböcek, ünlü bir plakçı olan eniştesi ile aşk yaşadı ve onunla kaçtı. Neşe Karaböcek, plakçı Atilla Alpsakarya'yla 1964'te evlendi ve bu evlilikten bir oğlu oldu. 1974'te boşandılar. Aynı yıl Atilla Alpsakarya ile Gülden Karaböcek evlendi ve 9 yıl evli kalan çift 1983 yılında boşandı. Neşe Karaböcek ise kardeşi Gülden Karaböcek ile tam 50 yıldır küs! Dile kolay... Bir insan kardeşini tam yarım asırdır affetmiyor!" ifadelerini kullandı.

İşte Gülden Karaböcek'in dikkat çeken son paylaşımı:

"İnadına Sen Evlisin, İnadına Ben Olmalıydım" "Şarkılarımı, müziğimi ve iç sesimi susturamayacaksınız!"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.