Hava Durumu

ODTÜ'lü güzel Miss Turkey İnternational seçildi

Bu yıl Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek'te düzenlenen Miss Turkey 2016 Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda kraliçe seçilen 4 güzele taçları takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ODTÜ'lü güzel Miss Turkey İnternational seçildi
5 yıldızlı bir turizm merkezinde gerçekleştirilen yarışmaya 20 güzel katıldı.Yarışma sonunda ise kraliçeler belirlenerek taçları takıldı.

İşte Türkiye'nin yeni kraliçeleri:

Miss Turkey World kraliçesi Buse İskenderoğlu

Miss Turkey Universe kraliçesi Tansu Sıla Çakır

Miss Turkey Supranational kraliçesi Damla Figan

Miss Turkey İnternational kraliçesi Çağla Çukurova

Miss Turkey 2016 YouTube'dan da canlı olarak yayınlandı. Jüride ise Can Sandıkçıoğlu, Abdullah Oğuz, Ömür Uyanık, Yasin Soy, Yaprak Yapsa ve 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe vardı. 2016'nın güzelleri taçlarını geçen yılın güzellerinden teslim aldı.

Miss Turkey İnternational kraliçesi seçilen Çağla Çukurova'nın ODTÜ - Makina Mühendisliği bölümünde okuduğu öğrenildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.