Hava Durumu

Ömür Gedik: Kedim için hemen Amerika’dan döndük

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Kurucu Başkanı Ömür Gedik, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Ferhat Göçer ile Etiler'deydi. Amerika tatilinden bahseden Gedik, Türkiye'ye hemen dönme nedenlerini açıkladı. Göçer ise sevgilisi ile arasında geçen esprili diyaloğu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ömür Gedik: Kedim için hemen Amerika’dan döndük

14 yıldır aşk yaşayan Ferhat Göçer-Ömür Gedik çifti, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir dönerci çıkışı objektiflere yansıdı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcılar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ÖMÜR YALNIZ BIRAKMIYOR"

Göçer “Yollardayız hep, Ömür de beni yalnız bırakmıyor sağ olsun” dedi. Ömür Gedik ise “Pandemi sonrası biraz konserler başladı. Yeni şarkı çıkarttım, onun hazırlıkları devam ediyor" şeklinde konuştu.

"EVİMİZDE BERABERİZ"

“İkiniz de yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Birbirinize bu süreçte nasıl vakit ayırabiliyorsunuz?” sorusuna Gedik, “Boşluk bulduğumuz her anda birbirimizin yanına geliyoruz. Onun dışında zaten evimizde beraberiz” yanıtını verdi.

KONSER SONRASI TATİL

Tatil ve konser takviminden bahseden Ferhat Göçer, “Konser aralarında tatil sıkıştırıyorum. Amerika konserlerim oluyor, Ömür’ü de götürüyorum, orada konser sonrası tatil yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

"BİR ŞEY DİYEMİYORUM Kİ"

Hayvansever kimliğiyle bilinen güzel şarkıcı, “Birkaç gün önce bir değişiklik yaptık, kedim için hemen Amerika’dan dönmek zorunda kaldık” dedi. Bu açıklama sonrası Göçer, sevgilisine sitem ederek, “Ömür'e 'Ne yapıyorsun?' diyorum, 'Kedinin ateşi çıktı, uyuyamıyorum' diyor. Ben de 'Peki Ömür' deyip geçiyorum. Bir şey diyemiyorum ki" sözleriyle dikkat çekti.

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYEM"

11 Mayıs 1970 tarihinde dünyaya gelen Ferhat Göçer, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile bir pozunu Instagram hesabından yayınlayıp, "En güzel doğum günü hediyem" notunu yazmıştı. Romantik paylaşıma kayıtsız kalamayan Ömür Gedik, nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte "Aman diyeyim ve tabii" yorumunu yazmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.