Hava Durumu

Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan göründü!

Kasım ayında bebeği Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ile birlikte önceki gün Yeniköy’deki bir mekan çıkışı görüntülendi. Kızı ilk kez kameralara yansıyan Özpirinçci, gazetecilerden arkadaşı Sinem Kobal'ın ikinci kez anne olduğunu öğrendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan göründü!

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan 35 yaşındaki Özge Özpirinçci ile 38 yaşındaki meslektaşı Burak Yamantürk, geçtiğimiz eylül ayında sade bir nikâhla evlenmişti.

Marmaris'te düzenlenen küçük bir düğün töreninde birbirine 'evet' diyen çifte, bu özel günde akrabaları ve yakın dostları şahitlik etmişti. Evlendiğinde kızına hamile olan Özpirinçci, geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı.

"ÇOK SAĞLIKLI"

Anneliğin keyfini çıkaran güzel oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz ay Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe dünyaya geldikten sonra Etiler'de görünrülenmişti.

Bir çiçekçiden çıkıp aracına binen ünlü isim, basın mensuplarının "Kurt Efe'yi mi görmeye gidiyorsunuz?" sorusuna, "Geçen gün gittik ziyarete, Kurt Efe'yi de gördük. Çok sağlıklı, çok tatlı. Allah nazarlardan korusun inşallah" diye cevap vermişti.

"BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİR"

"Mercan'a da arkadaş geldi" şeklinde konuşan Özpirinçci, "Kurt Efe kime benziyordu?" sorusuna ise, "Büyüdükçe değişir tabii ama Kıvanç'a çok benziyor" ifadeleriyle yanıt vermişti.

"KURT EFE GAYET TATLI BİR İSİM"

Öncesinde ise Tatlıtuğ çifitinin açıklamasının ardından sosyal medyada gündem olan Kurt Efe ismiyle ilgili düşünceleri sorulan oyuncu, "Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı" demişti.

MERCAN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

36 yaşındaki ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün eşi Burak Yamantürk ile birlikte Yeniköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Mercan’ı pusetiyle araç koltuğuna sabitlemeye çalışan ikilinin bebekleri, ilk kez görüntülendi.

Özpirinçci’ye, Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı dizinin yemeğine katılmadığı için dizinin yapımcısının kendisine dava açtığı iddiaları hatırlatılınca, "Nasıl katılayım, iki üç saatte bir emziriyorum” cevabını verdi.

"DURUN SİNEM'İ ARAYAYIM"

Arkadaşı Sinem Kobal’ın ikinci kez anne olduğu söylenen güzel oyuncu, "Doğum yaptı mı, şaka mı yapıyorsunuz? Dün evlilik yıl dönümleriydi galiba, durun Sinem’i arayayım” ifadelerini kullanarak şaşkınlığını dile getirdi.

BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Öte yandan Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, Ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan'ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte "Yavru" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.