Hava Durumu

Özlem Yıldız: Oğlum 'Bu kıyafetle gidemezsin, çok açık' dedi!

Düzgün fiziği ve bronz teniyle her daim adından söz ettiren Özlem Yıldız, erkek çocuklarının anneyi kıskandığını belirterek, 15 yaşındaki oğlu Demir Serter'le yaşadığı bir olayı anlattı. Demir'in giydiği elbiseyi açık buluğunu söyleyen ünlü sunucu, "Kıyafeti giydim ve kaçtım" sözleriyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlem Yıldız: Oğlum 'Bu kıyafetle gidemezsin, çok açık' dedi!

Klass Ödülleri Gala Seremonisi önceki akşam Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti. Ödül törenine; Sinan-Tülin Vardar çifti, oyuncu Oktay Kaynarca, sunucu Zuhal Topal, organizatör Erkan Özerman, iş insanı Süleyman Orakçıoğlu, Zahide Yetiş, Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti, oyuncu Ayşe Tolga, şarkıcı Aslı Hünel, Emel Acar, Pervin Ersoy, manken Tuğba Özay, Özlem Yıldız ve türkücü Kubat gibi ünlü isimler katıldı.

ESMERSOY'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İş, sanat, sağlık, güzellik, mücevher, mobilya ve turizm gibi sektörlerin en başarılı ve alanında fark yaratan isimlerinin 50 farklı kategoride ödül aldığı gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy yaptı. Geceden elde ettiği geliri yardım kuruluşlarına hediye ettiğini açıklayan 45 yaşındaki güzel, takdir toplayan bir davranışa imza attı.

"KENDİ ŞARKILARIMDAN BAŞKA OKUMAM"

Geceye eşi Sevim Emre ile katılan usta sanatçı Orhan Gencebay, önce poz verdi daha sonra yeni projesinden bahsetti. Arabest müziğin efsane isimlerinden olan Gencebay, "Yakın zamanda beş şarkılık bir single çıkaracağım. Şarkıların her şeyi bana ait biliyorsunuz. Kendi şarkılarımdan başka şarkı okumam, 5'i de yeni şarkım" dedi.

OĞLU KIYAFETİ İDDİALI BULDU

Bronzlaşmış bir şekilde ödül törenine gelen Özlem Yıldız, "Arkadaşlar bu benim normale dönmüş halim. İnanın tanıyamazdınız, kapkaraydım. Hatta bu akşam bu elbiseyi giymeden önce oğlum gördü, 'Bu kıyafetle gidemezsin, çok açık' dedi. İnan giydim ve kaçtım. Erkek çocuğu annesini kıskanıyor ama kıyafetim normal" şeklinde konuştu.

SEKİZ YILLIK EVLİLİK BİTTİ!

Kanal D ekranlarında 'Konuştukça' isimli programı sunan Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten 2006'da Demir adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. 2009'da maddi sıkıntıya girene kadar şaşalı bir hayat süren Sinan Serter, daha sonra yaşadığı maddi krizle haberlere konu olmuştu.

2022 DİLEĞİNİ PAYLAŞTI

Demir Serter, 31 Aralık'ta sosyal medya hesabından anne ve babasının da yüzlerinin güldüğü bir fotoğrafını yayınlamıştı. Demir, Instagram gönderisinde yeni yıl dileği olarak ise şu notu yazmıştı:

Acısıyla tatlısıyla 2021 yılını geride bırakıyoruz. Umarım 2022 tüm problemlerimizi ve pandemiyi geride bıraktığımız bir yıl olur. Herkese iyi seneler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.