Hava Durumu

Paris Hilton'ın köpeği kayboldu! 'Evcil hayvan medyumlarıyla konuştum'

Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Kasım ayında Carter Reum dünyaevine girmişti. Sosyal medya hesabını sık sık takipçileriyle iletişime geçmek için kullanan Hilton, geçtiğimiz haftalarda köpeği Diamond Baby'nin kaybolduğunu duyurmasının ardından; önceki günlerde bir paylaşım daha yaparak hala köpeğini aradığını ve 'evcil hayvan medyumlarıyla' konuştuğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2022 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2022 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paris Hilton'ın köpeği kayboldu! 'Evcil hayvan medyumlarıyla konuştum'

Daha önce üç kez nişanlanan ancak aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan dünyanın en zengin varislerinden 41 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile geçtiğimiz kasım ayında dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde dünyaevine girmişti.

KÖPEĞİ KAYBOLDU

Şimdilerde Reum ile mutlu bir evlilik sürdüren DJ, 19 Eylül'de chihuahua cinsi köpeği Diamond Baby'nin kaybolduğu haberini paylaşmış ve köpeğinin bir nakliyecinin kapılarından birini açık bırakmasıyla kaçtığını söylemişti. Takipçileriyle bu durumu paylaşan ünlü isim, Diamond Baby'yi gören olursa kendisiyle iletişime geçmesini de istemişti.

"DÜNYADA BERBAT İNSANLAR VAR"

Hilton'ın köpeğini kaybolmasının üzerinden iki hafta geçti ve ünlü isim, patili arkadaşının izini sürmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Paris, değerli köpeğini eve geri getirmeye yardım edebilecek herkese 10 bin dolarlık bir ödül teklif etti. Sosyetik isim, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasının hikayeler kısmından yaptığı bir paylaşımda çok daha büyük bir ödül vermek istediğini; ancak güvenlik ekibi tarafından bunu yapmaması için uyarıldığını da aktardı:

Soranlar için; ödülün fiyatını çılgın bir sayıya yükseltmek üzereydim, ama güvenlik ekibim bunu yapmamamı söyledi. Çünkü bu, diğer köpeklerimi ve kendimi tehlikeye atmak olabilir; ödül için onları kaçırmaya çalışabilirler. Böyle bir şey için endişelenmemiz gerektiği için üzgünüm ama ne yazık ki dünyada gerçekten berbat insanlar var.

"ÖDÜLÜN TAMAMINI ALACAKSINIZ"

Hilton, her biri kendisine Diamond Baby'nin hala hayatta olduğunu söyleyen yedi evcil hayvan medyumunun yardımına bile başvurdu. DJ, bu 'yedi güvenilir evcil hayvan medyumu/iletişimcisinin' köpeğinin 'canlı' olduğunu ve 'birinin onu elinde tuttuğunu' söylediğini açıkladı.

Ünlü isim, "Umut, devam etmemi sağlayan tek şey. Lütfen küçük kızıma göz kulak olun. Köpeğimi elinde tutan herhangi birini tanıyorsanız, lütfen bir kalbiniz olsun ve benimle iletişime geçin; ödülün tamamını alacaksınız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.