Hava Durumu

Pınar Altuğ'un 2.5 milyon TL'lik yeni otomobili!

Sosyal medyada kendisine yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, Asmalımescit'te bir lansman çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü isim, tamamen elektrikli olan yeni aracıyla ilk kez objektiflere yansıdı. Altuğ'un arabasının fiyatı ve plakası dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Altuğ'un 2.5 milyon TL'lik yeni otomobili!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube programına konuk olan Pınar Altuğ, güzel bir kadın gördüğünde bakacağını söylemişti. 

"BAKILACAK BİR ŞEYSE BAKILIR"

Ünlü isim, "Güzel bir kadın gördüğümde de güzel bir adam gördüğümde de hem kocama gösteririm hem kendim bakarım" açıklamasıyla dikkat çekmişti. Altuğ, "Bakılacak bir şeyse bakılır. Zaten bakılsın diye açılıyor" ifadeleriyle gündem olmuştu.

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN SEVGİLİM"

Sonrasında 2008 yılında nikah masasına oturduğu Yağmur Atacan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutlamıştı. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren bir çocuk annesi güzel oyuncu, paylaşımına; "İyi ki doğmuşsun sevgilim" notunu düşmüştü.

"SİZCE BUNU SÖYLER MİYİM?"

Önceki gece de Asmalımescit'te bir lansman çıkışı görüntülenen Pınar Altuğ, muhabirler ile sohbet etti. Altuğ, yaz tatiline kızları Su'nun sınavları olduğu için geç gideceklerini söyledi.

Eşi Yağmur Atacan'ın da doğum günü olması sebebiyle 19 Mayıs'ın kendileri için çifte bayram olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, muhabirlerin ''Yağmur Bey'e hediye ne aldınız?'' sorusuna; ''Sizce bunu söyler miyim?'' diyerek cevap verdi.

"KIZIMIZIN ARKASINDAYIZ"

2009 yılında dünyaya gelen kızları Su'nun mesleki seçimleri ile ilgili gelen sorulara Altuğ “Oyunculuğa yatkınlığı var ama ne olmak isterse biz onun arkasındayız” diyerek cevap verdi.

2.5 MİLYONLUK YENİ ARAÇ

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Meltem' karakteriyle hafızalarda yer eden Pınar Altuğ, tamamen elektrikli olan ve piyasa fiyatı 2.5 milyon TL'yi bulan yeni aracı ile ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun lüks aracının plakasının da eşi, kızı ve kendi adının baş harflerinden oluşması dikkatlerden kaçmadı.

"BANA BİR ŞEY DEMEK DÜŞMEZ"

Muhabirlerin Safiye Soyman'ın ''Bana çaktırmadan eşim beni aldatabilir'' açıklamasının sorulması üzerine Altuğ, ''Bunlar çok özel konular ve  bana bir şey demek düşmez. Safiye Hanım öyle uygun gördüyse onun için öylesi geçerlidir'' dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Safiye Soyman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Benim haberim olmadan çapkınlık yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim" ifadeleriyle gündem olmuştu.

İREM'DEN TEPKİ

Bu sözler magazin gündemine bomba gibi düşerken; bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Cem Belevi'den olaylı bir şekilde ayrılan İrem Derici, meslektaşı Soyman'a tepki göstermişti. Ünlü isim, konuyla ilgili şu sözleri söylemişti:

Manyak mısınız be kadınlar? Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek 'Erkek yapsın, kadın yapmasın' falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın, yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak... Düşünsenize ahlakı artık ben savunur hale geldim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.