Hava Durumu

Reynmen sitem etti: Ben sadece benzin almak istemiştim

Lüks aracının deposunu doldurmak için 2 bin 150 TL ödeyen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, "Ben sadece benzin almak istemiştim" diyerek ödediği tutara sitem etti. Kullanıcıların tepkisiyle karşılan Reynmen, kendisini eleştirenlere "Bu durumun benim paramın olup olmamasıyla hiçbir alakası yok. Eğer bir şeye pahalıysa pahalı demek. Çok garipsiniz ya" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reynmen sitem etti: Ben sadece benzin almak istemiştim

Yayınladığı eğlenceli videolarla fenomen olan ve sonrasında şarkıcılık yapmaya başlayan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kazancını araba alarak değerlendiren fenomen, lüks cipini benzin alırken ödediği tutara sitem etti.

DEPOSUNU 2 BİN 150 TL'YE DOLDURDU

Benzin fiyatlarına gelen zamların ardından deposunu dolduran Reynmen, 2 bin 150 TL ödedi. Tutarı Instagram hesabından paylaşan fenomen, "Ben sadece benzin almak istemiştim" diyerek sitem etti.

ELEŞTİRİLERE SİTEM ETTİ

Paylaşımının kısa sürede gündem olmasının ardından eleştirilen Reynmen, bu sefer de Instagram hesabından video yayınlayarak tepkilere cevap verdi. Lüks aracı için "Aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin" eleştirilerine cevap veren fenomen, paylaştığı videoda "Ne aslanı ne yemi... Arabaya mazot aldık mazot. Başlarım aslanına da yemine de. Bu ne ya? Bu durumun benim paramın olup olmamasıyla hiçbir alakası yok. Eğer bir şey pahalıysa pahalı demek... of ne anlatıyorum a.. ya. Çok garipsiniz inanamıyorum ya. Benzin 22-23 TL olmuş artık bırakın komplekslerinizi... Benzin fiyatına pahalı dedim diye alınacaksam alsınlar ya. Yaşanan her şey komik" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.