Hava Durumu

Reynmen yeni motosiklerine kavuştu!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylşaımlarıyla da adından sıkça söz ettiren 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, önceki gün Ataşehir'deydi. Konser turnesinden dönen şarkıcı, üç aydır beklediği motosikletinde mutluluk pozu verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reynmen yeni motosiklerine kavuştu!

Video paylaşım uygulaması ve YouTube kanalında yayınladığı videolar ile ünlenen, Ocak 2019'da 'Derdim Olsun' şarkısıyla Türkiye çapında büyük yankı uyandıran Reynmen, Aktaş, son dönemde ise hakkında çıkan dava haberleriyle konuşuluyor.

"KAZANIYORUM, HARCIYORUM"

Gegeçtiğimiz şubat ayında Nişantaşı’nda objektiflere takılan ve valeden özel yaptırdığı modifiyeli aracını alan 26 yaşındaki şarkıcı, gazetecilerin sorularına yanıt vermişti.

Renkli giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü YouTuber, alışveriş yapmayı sevdiğini belirterek, "Kazanıyorum, harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor" diye konuştu. Story'de paylaştığı saat için "Satın mı aldnız?" sorusuna ise, "Neden olmasın?" diyerek, modifiyeli cipiyle Nişantaşı’ndan ayrılmıştı.

KONSER ÜCRETİ ÇOK KONUŞULDU

'Derdim Olsun'un yanı aıra 'Ela' ve 'Leila' şarkılarıyla da büyük bir çıkış yakalayan Reynmen, 2019 yılında ise konser ücretiyle tartışma yaratmıştı. Çeşme'deki mekanlarda sahneye çıkan Aktaş'ın konserindeki localar 35-40 bin TL'den satışa çıkmıştı.

YENİ MOTOSİKLETİNDE MUTLULUK POZU

Şarkıları ve konserleriyle de gündeme gelen sosyal medya fenomeni, önceki gün Watergarden İstanbul'da objektiflere yansıdı. Konser turnesinden gelen Reynmen, yaklaşık üç aydır beklediği motoruna kavuştuğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, basın mensuplarına yeni motosikleti üzerinde mutluluk pozu verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.