Hava Durumu

'Rihanna ve ASAP Rocky, oğullarını Barbados'ta büyütecek' iddiası!

Ocak ayında sevgilisi ASAP Rocky ile bebek beklediklerini açıklayan Rihanna, hamilelik sürecindeki giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. Heyecanı günden güne büyüyen ünlü isim, 13 Mayıs günü bebeğini kucağına aldı. Doğumla ilgili bir açıklama yapmayan Rihanna'nın, bebeğini memleketi olan Barbados'ta büyütmeyi planladığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Rihanna ve ASAP Rocky, oğullarını Barbados'ta büyütecek' iddiası!

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz aylarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Barbadoslu şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

"HALA AYNI KİŞİYİM"

Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde ise Amerikan Vogue için objektif karşısında poz vermişti. Hamilelik stili ve partneri ASAP Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki şarkıcı, "İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim" şeklinde konuşmuştu.

Bu süreçteki yeme düzeninden bahseden Barbadoslu şarkıcı, "Normalde tatlıdan nefret ederim ama bana çikolata kaplı bir donut ile gelirsen kalbimi kazanırsın" açıklamasında bulunmuştu.

"Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm" diyen Rihanna, farklı kıyafetler giymeyi sevdiğini belirtmiş ve "Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

"UTANMIYORUM!"

Rihanna, ayrıca "Hamile bir kadın için 'uygun' sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?" diyerek, stiline getirilen eleştirilere cevap vermişti.

"ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU"

Arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri ASAP Rocky için "Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim" ifadelerini kullanmıştı.

Sevgilisi için "Zamanla benim ailem oldu" diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona "bayıldığını" söylemişti. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin 'şeffaflık' olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

'BARBADOS'A TAŞINACAK' İDDİASI

Son olarak geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta görüntülenen ünlü ismin, bebeğini memleketi Barbados'ta büyütmek istediği iddia edildi. The Mirror'a göre, Rihanna'nın, ASAP Rocky ile birlikte Karayipler'e geri dönmeden önce önümüzdeki üç ay boyunca Los Angeles'ta kalması bekleniyor.

İsmi açıklanmayan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Rihanna Barbados'u seviyor ve orada büyümekten çok mutluydu. Rihanna, bebeğine kendi yaşadığı çocukluğun aynısını vermek istiyor, şov dünyasından uzakta. Hem onun, hem de Rocky'nin ailesi Barbados'ta; bu yüzden çift birkaç ay içinde oraya taşınmayı planlıyor.

Ayrıca dünyaca ünlü şarkıcının, oğlunun hangi okula gideceğine bile karar verdiği iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.