Hava Durumu

Şahan Gökbakar çıldırdı! "Bu nasıl bir koruma zafiyeti?"

Sırrı Süreyya Önder'e veda töreni sonrasında AKM'den çıkarken Selçuk Tengioğlu adlı şahıs tarafından saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel gündemde. Şahan Gökbakar o anlara dair isyan ederek korumalara da tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2025 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2025 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
Şahan Gökbakar çıldırdı! "Bu nasıl bir koruma zafiyeti?"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk Tengioğlu adli suç makinesinin saldırısı sonrasında açıklama yaptı.

Özel "Bugün barışın konuşulması lazımdı. Birileri bunların konuşulmasını istemediği için saldırının gerçekleşmesine ön açtı, yol verdi" dedi.

Özgür Özel'e saldıran Selçuk Tengioğlu'nun 2004 yılında kendi çocuklarını öldürdüğü ortaya çıktı. Saldırganın başka suçları da olduğu ortaya çıkınca sosyal medyada bir suç makinesinin serbest dolaşmasına dair tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar ise yaşanan saldırıda korumalara dikkat çekti.

"KORUMALAR DAHİL HERKES İZLİYOR"

Gökbakar yaşananlara isyan ederek şunları yazdı:

"İki çocuğunu öldürmüş bir katil, elini kolunu sallayarak Özgür Özel'in yanına kadar geliyor ve suratının ortasına vurabiliyor!!! Korumalar dahil herkes izliyor! Ya elinde bir silah olsa!?! Bu nasıl bir koruma zafiyeti? Ayrıca bu ve bunun gibi katiller, hırsızlar, sapıklar elini kolunu sallayarak dolaşırken! Hukuk ve adalet için anayasal hakkını kullanan gençler hapiste... Başka söze gerek var mı?"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.