Hava Durumu

Şahan Gökbakar'dan, Bursa Bülbülü’ne gişe yanıtı!

Usta komedyen Ata Demirer'in yazıp başrolünden yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’ çekimleri hızla devam ediyor. Filmin ana karakterini canlandıran Ata Demirer'in 'Cengiz Sezen' paylaşımı Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterine benzerliği nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Şahan Gökbakar benzerlik tartışmalarına dahil olarak Ata Demirer'i gişeden vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şahan Gökbakar'dan, Bursa Bülbülü’ne gişe yanıtı!

Komedyen Ata Demirer yeni filmi ‘Bursa Bülbülü’ne dair müjdeyi geçen yıl vermiş ancak filmin çekimleri Demirer’in kaza geçirmesi ve yönetmen Hakan Algül’ün sağlık problemleri yaşaması ile ertelenmişti.

Ata Demirer'in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı filmin çekimleri Erdek'te yeniden başladı. Demirer'in filmin ana karakteri 'Cengiz Sezen'i takipçileriyle paylaşmasının ardından karakter Şahan'ın Recep İvedik tiplemesine benzetildi, sosyal medyada tartışma yarattı.

'İNŞALLAH GİŞESİ DE BENZESİN'

Şahan Gökbakar da tartışmaların ardından, sosyal medya hesabından yorumda bulundu. Şahan, twitterdan "Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin. Ama geçmesin tabii" paylaşımında bulundu.

ATA DEMİRER'DEN 'GÖNÜLLER BİR OLSUN' AÇIKLAMASI

Şahan Gökbakar'ın tweetine yanıt veren Ata Demirer ise "Çok kibarsın kardeşim benim. Sağ ol, var ol. Biz gideriz filmler kalır, gönüller bir olsun sinemalar dolsun inşallah" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.