Hava Durumu

Şahan Gökbakar 'tasını tarağını toplayıp ülkeyi terk etti' dendi! Açıklama geldi...

Gündeme dair yorumları ve yaptığı eleştirilerle adından sıkça söz ettiğimiz ünlü komedyen Şahan Gökbakar şimdi de bambaşka bir iddia ile gündeme geldi. Gökbakar'ın radikal bir karar vererek ülkeyi terk ettiği söylendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2025 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2025 09:08
Kaynak: MyNet
Şahan Gökbakar 'tasını tarağını toplayıp ülkeyi terk etti' dendi! Açıklama geldi...

Recep İvedik serisiyle hafızalara kazınan Şahan Gökbakar başarılı kariyeriyle olduğu kadar gündeme dair yorumları ve eleştirileriyle de dikkat çekiyor.

Ünlü komedyen bu defa bambaşka bir iddia ile gündeme geldi. Gökbakar'ın, çocukları Deniz Efe ve Ela'nın eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleştiği iddia edildi.

SnobMagazin'in haberine göre ünlü isim; çocuklarının daha iyi bir eğitim almasını istediği için geçtiğimiz aylarda Londra'ya gitti. Projeleri olduğu zaman Türkiye'ye gelecek olan komedyen, eşi Selin Gökbakar ve çocuklarıyla Londra'da yaşamaya başladığı söylendi.

Ancak Şahan Gökbakar ve ailesinin yurt dışına taşındığına dair ortaya atılan söylentilerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.