Hava Durumu

Şahnaz Çakıralp Öncel'le parası için evlenmiş

Şahnaz Çakıralp-Murat Öncel boşanma davasının gerekçeli kararı açıklandı. Ünlü oyuncunun, zengin kocasının yüzüne çatal fırlattığı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şahnaz Çakıralp Öncel'le parası için evlenmiş

Olaylı ayrılığın gerekçeli kararı da çarpıcı... Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel, geçen ay boşanmıştı. Mahkeme, Çakıralp’in 50 bin TL tazminat ödemesine karar vermişti. Ünlü oyuncuya 7 bin TL de tedbir nafakası çıkaran İstanbul Aile Mahkemesi boşanma davasının gerekçeli kararını tamamladı.

Kararda, Çakıralp’in kocasıyla parası için evlendiği, yüzüne tükürerek alyans, çatal fırlattığı, düğün takılarını kaçırdığı ve yüklü tazminat almak için boşanmanın alt yapısını oluşturduğu anlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.