Hava Durumu

Şarkıcı Nilüfer'in transparan kıyafetine olay yorum

Şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmişti. Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 21:05
Kaynak: MyNet
Şarkıcı Nilüfer'in transparan kıyafetine olay yorum

"Dünya Dönüyor", "Taa Uzak Yollardan", "Haram Geceler", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Mavilim", "Yeniden Sev" ve "Kavak Yelleri" gibi unutulmaz şarkılarıyla hafızalara kazınan Nilüfer son paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan şarkıcı son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Ünlü Sanatçı Nilüfer’in sahne aldığı mekanda mayo üzerine ince transparan elbise giymesi olay oldu.

Sahneye transparan bir kostüm ile çıkan Nilüfer'in "Baktım herkes transparan. Ben mi kaldım bir tek ahlak nöbetçisi" yorumu ise şaşırttı.

Konuyla ilgili 2.sayfa'ya açıklamalar yapan ünlü modacı Neslihan Yargıcı, Nilüfer için, “O itibara yazık” dedi.

“KIYAFETİ TASARLAYAN YENİ YETME OLMALI”

Yargıcı, Nilüfer için “Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye’nin en iyi seslerinden. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuarlara bile gerek yok. Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık. O itibara yazık. Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.