Hava Durumu

Selen Görgüzel'den havuz pozu

2014'te hayatlarını birleştirmeye karar veren Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel ikilisi bu yıl boşandı. Boşanmayla magazin gündeminde sıklıkla yer alan Görgüzel, son olarak havuz başındaki pozunu takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selen Görgüzel'den havuz pozu

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel’in 2014 yılında başlayan evliliği geçtiğimiz aylarda bitmişti. Avukatı aracılığıyla Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvuran 55 yaşındaki yönetmen, eşine ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı’ boşanma davası açmıştı. Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Hamdi Alkan, avukatı Fahrettin Cem Keser ile katılmıştı. Selen Görgüzel de avukatı Şeyda Yıldırım ile duruşmada hazır bulunmuştu.

Gizlilik kararının olduğu duruşma 10 dakika sürdü. Duruşma salonundan ilk çıkan Görgüzel, gözyaşlarına hakim olamadı. Bunu gören Alkan, boşandığı eşinin yanına giderek, bir süre konuşmuştu.

"UNUTULMAZ ANILAR BİRİKTİRDİK"

Duruşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan 43 yaşındaki oyuncu, "Dokuz yıl beraber ağlayıp, beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun” mesajını yazdı. Hamdi Alkan da bu gönderiyi kendi hesabında paylaşarak, duygularının karşılıklı olduğunu göstermişti.

Mahkeme, protokol gereği Hamdi Alkan’a ait Amerika’nın New York kentindeki ev ile lüks bir otomobilin Selen Görgüzel’e verilmesine hükmetti. Ünlü çift, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı.

YENİ ARABA ALDI

Tüm bunların ardından Selen Görgüzel, önceki akşam Kuruçeşmede'de sahne alacağı mekana girerken objektiflere yansıdı. Yeni aldığı 1 milyon lira değerindeki Opel Crossland marka aracı ve bornozuyla mekana gelen ünlü isim, koşar adımlarla mekana giriş yaptı.

Bayram sahnesi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, ''Burada bayram gününde bizimle beraber olmayı tercih eden misafirlerimize çok teşekkür ederim. Bugün bayram olduğu için daha çok eğleneceğiz. Ben sahnede çok eğleniyorum. Eğlendiğim içinde gelen misafirlerimi de eğlendiriyorum. Keyifli bir akşam olacak'' dedi.

Gazetecilerin, ''Arabanızı da yenilediğinizi gördük. Haberlere konu olan Peugeot arabanızı satıp bu arabayı mı aldınız?'' sorusuna Görgüzel, ''Bu arabanın o arabayla bir ilgisi yok. Diğer araba zaten benim değildi. O araba prosedür gereği bana geldi ve gitti. Bunu yeni aldım kredisini ödüyorum. İki haftaya kadar da yeni klip ve başka yeni bir araba alacağım'' dedi.

"AŞK KADINIYIM"

Aşk hayatı ile de ilgili konuşan şarkıcı, ''Kendimi aşka kapamadım. Ben aşk kadınıyım. Ben aşksız yapamam. Doğru zamanda doğru bir şekilde karşıma birisi çıkarda inşallah aşık olurum'' ifadelerini kullandı.

HAVUZ BAŞINDA BİKİNİLİ POZ

İddialı sahne kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çeken Görgüzel, son pozuyla yeniden gündeme geldi. 43 yaşındak Görgüzel, "Sezonu açalım o zaman" notunu eklediği paylaşımına binlerce beğeni aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.