Hava Durumu

Sezon finaline iki bölüm kalan 'Yargı'dan yeni tanıtım!

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin'in sıcak diyaloğu, “Hala bir umut var mı?” sorusunu akıllara getiriyor. Yeşim’in hain planlarının bir yenisine daha şahit olacağımız yeni bölümde tempo giderek artarken, sezon finaline iki bölümün kaldığı Yargı’da heyecan iyice yükseliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sezon finaline iki bölüm kalan 'Yargı'dan yeni tanıtım!

Pazar akşamlarına damga vuran, sezonun en iddialı dizilerinden Yargı'nın izleyici ile buluşan 33'üncü bölüm tanıtımına, Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile Ceylin’in (Pınar Deniz) duygusal dakikaları damga vuruyor. Ceylin ve Ilgaz, boşanma sonrası yeni evdedir. Ilgaz'ın da, Ceylin'in de yüreği buruktur. Güzel anılar biriktireceklerini düşündükleri evde iki yabancı gibidirler. 

"TAM BİR YUVA OLMUŞ"

Ceylin ile beraber yaşamayı planladıkları evin yeni halini ilk kez gören Ilgaz'ın, Mazhar Alanson'un 'Benim Hala Umudur Var' şarkısı eşliğinde, "Çok güzel olmuş, çok sıcak. Söylediğin gibi yapmışsın. Tam bir yuva olmuş" sözleri dikkat çekiyor. Bu konuşma sonrası Ceylin'in göleri doluyor.

"İKİ GÜNÜN VAR CEYLİN"

Tutuklanan ve bir ortağı olduğu ortaya çıkan Yeşim, Ceylin için tehdit olmaya devam ediyor. Ceylin’e iki gün müddet tanıyan aksi takdirde bir kişinin daha öleceğini söyleyen Yeşim, gerilimi yükseltiyor. Ceylin, Ilgaz ve Derya (Şükran Ovalı); Yeşim’in herkesten sakladığı ortağının peşine düşüyor. Bu sırada Savcı Derya "Büyük manyağa çattık" derken, Ceylin'den "Ne yapacağız şimdi?" sorusu geliyor.

"BİLMEN GEREKEN BİR ŞEY DAHA VAR"

Çınar, (Arda Anarat), kendisini hapishanede ziyaret eden Metin’e (Hüseyin Avni Danyal), "Senden son bir şey isteyeceğim tamam mı" diyor. Bu istek merak konusu oluyor. Sezon finaline son iki bölümün kaldığı Yargı’da Cüneyt (Hakan Dinçkol), Ceylin’e "Bilmen gereken bir şey daha var" açıklamasını yapıyor. Büyük şaşkınlık yaşayan Ceylin'i derinden sarsacak itirafının ne olduğu sevilen dizinin pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

Temponun bir saniye bile düşmediği, Ay Yapım imzalı Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Nergis Öztürk, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu, sürükleyici hikayesiyle çok konuşulan Yargı dizisi, yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.