Hava Durumu

Sinan Güleryüz'den SMA hastası Pera bebek açıklaması

Oyuncu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekanda sahne aldı. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan müzisyen, “Güzel bir konser verdik” derken, SMA hastası Pera hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Güleryüz'den SMA hastası Pera bebek açıklaması

Yeni projelerinden bahseden Sinan Güleryüz “Yeni şarkı bu ay içinde gelecek. Yaklaşık bir haftadır stüdyodayım, deli gibi çalışıyorum. Yaz başı kıpır kıpır bir şarkı geliyor. Temmuzun ortası gibi de Allah utandırmasın önemli bir sanatçı Barış Manço’nun ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ şarkısını yorumlayacağım, bunun gururunu yaşıyorum” dedi.

"KASIMDA AŞK BAŞKADIR"

“Özge Hanım (Özder) ile düet gelecek mi?” sorusuna Güleryüz, “Kasımda aşk başkadır malum, kasım gibi bir düet olacak. Her sene Özge ile bir düet olacak” yanıtını verdi.

"YÜZDE 80 PARA BULUNDU"

SMA hastası Pera için de yardım konserleri veren Güleryüz, “Her şey Pera için. En büyük konum ve ilgi odağım o. Buradan sizin sayenizde de seslenmek istiyorum; son konserlerini vereceğimiz Pera için gelemeyenler bilet alıp, yardım ederse çok mutlu oluruz. Yüzde 80 oranında para bulundu ama acele davranmalıyız, nefes almakta zorlandı. Lütfen herkes desteğini versin, Pera bizim kanayan yaramız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.