Hava Durumu

"Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim"

Geçen yıl pilot sevgilisi Çağrı Terlemez’le nikah masasına oturan Ece Seçkin yaşadığı sağlık sorununu anlattı. Seçkin, "Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim"

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. 30 yaşındaki Ece Seçkin samimi açıklamalarda bulundu.

"SOKAĞA ÇIKAMAYACAK HALE GELMİŞTİM"

Yakın dönemde yaşadığı alerjik durumu anlatan Ece Seçkin, o günleri şu sözlerle ifade etti: “Şu an çok iyi hissediyorum ancak bundan iki ay öncesine kadar çok kötüydüm. Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim. Korkunç bir kaşıntı ve batma hissi vardı. İki üç atak geçirdim. Hepsinin sonu hastanede bitti. Şimdi tedavim çok güzel gidiyor ama en ufacık kol kaşıntısında aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum.”

17 yaşında büyük bir aşk yaşadığını söyleyen Ece Seçkin, "Erkek arkadaşımın adının baş harfini dövme yaptırmıştım. Evlenmeyi isterken beni terk etti. Dövmesi hala duruyor. Ama artık sildireceğim. O dönem büyük travma yaşadım."

“BENİMLE YAŞAMAK ZOR”

"Çağrı’nın tahammül eşiği çok yüksek. Benim gibi bir rahatsızla aynı evde yaşamak çok zor. Kurallarım var. Sabah kalkarım, canım kavga etmek ister."

"Ama biz 7 yıldır hiç kavga etmedik. Aptal değil, zeki bir kızım. Buna rağmen beni çok iyi yönetiyor. Çocuk istiyorum. Ancak şu an pek hazır değilim."

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR

Bir sapığı olduğunu söyleyen Ece Seçkin, "'Kezzap atıp seni yakacağım', 'Kesmeye geliyorum' diye tehdit ediyor. Nereden engellersem engelleyeyim o bir şekilde beni buluyor" dedi.

"PRENSES GİBİ BÜYÜTÜLDÜM"

"Eğlenceli ve komik bir kızım. Prenses gibi büyütüldüm, ama sosyal hayatımda tam tersi bir cadıyım. Kabına sığmaz küçük bir erkek çocuğuyum."

"Eşime, aileme çaktırmadığım, bastırdığım korku ve kaygıların acısı alerji olarak 2 ay önce çıktı. Vücudum resmen kırbaçlanmış gibiydi. Şimdi daha iyiyim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.