Hava Durumu

Sosyal medya sallandı... 'Depp ile avukatı flört ediyor'

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sürüp giden karalama davası, farklı farklı olaylara kapı açıp, içinde kendi gündemini de yaratıyor. 2015 ile 2017 arasında evli kalıp olaylı bir şekilde boşanan ve hâlâ hesaplaşmalarını bitiremeyen Depp ile Heard bir yandan duruşmalarda birbirleri aleyhine en özel ayrıntıları bile gözler önüne seriyor. Dünyadaki milyonlarca kişi de hangisinin haklı olduğunu ve davayı kimin kazanacağını merak ediyor. Ama diğer yandan da bu davayla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Son dönemde sosyal medyada yayılan tuhaf bir söylenti de bunlardan biri.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyal medya sallandı... 'Depp ile avukatı flört ediyor'

BAŞARILI BİR AVUKAT
ABD'nin Virginia kentinde görülen davayla ilgili bir söylenti ortalarda dolaşıyor son birkaç gündür. Haber sitelerinden sosyal medyaya uzanan geniş bir çerçevede giderek yayılan ve her geçen dakika daha çok ilgi çeken bu söylentinin kahramanları da Johnny Depp ile hukuk ekibinde yer alan avukatı Camille Vasquez. Kolombiyalı bir ailenin kızı olan ve ABD'de doğup büyüyen 37 yaşındaki Vasquez, önceleri sadece duruşmalardaki tavırları ve cesur sorularıyla dikkat çekiyordu. Mesleğinde gayet iddialı olduğu bilinen Camille Vasquez, müvekkili Depp'i savunurken ortaya serdiği kanıtlar, çapraz sorgularda Amber Heard'ü terleten sorular derken şimdi bambaşka bir nedenle gündemin ilk sıralarına çıktı.

Birkaç gündür Johnny Depp ile avukatı Camille Vazquez arasında bir romantik ilişki olduğu iddiaları ortada dolaşıyor. Bunun nedeni de Vasquez'in bu konudaki bir soruya verdiği her anlama gelebilecek tepki.

GÜLÜMSEYEREK YOLUNA DEVAM ETTİ
Birkaç gün önce Virginia Fairfax'ta duruşmaların yapıldığı adliyeden çıkan Camille Vasquez, o anda hiç beklemediği bir soruyla karşılaştı. İnternetteki TMZ adlı Magazin sitesinin muhabiri Vasquez'e "İnsanlar sizin Johnny Depp ile flört edip etmediğinizi bilmek istiyor. Bu internette de konuşuluyor. Bize "evet" ya da "hayır" diye net bir cevap verebilir misiniz?" dedi. Camille Vasquez, bu soruya net bir yanıt vermedi fakat tuhaf bir şekilde gülümseyerek yoluna devam etti.

SAMİMİ TAVIRLARI YÜZÜNDEN
Büyük ilgi gören Johnny Depp ile Amber Heard davasında odağın bu noktaya kaymasının nedeni ise oyuncu ile avukatının duruşma salonunda sergilediği samimiyet. Sık sık birbirlerine bakıp gülümsemeleri, bazı anlarda birbirlerine dokunmaları ve sarılmaları. Tamamen dostça olabilecek bu davranışların neden "bu dava yeni bir aşkın başlamasını mı sağladı?" sorusuna neden olduğuna gelirsek... Söz konusu olan kişi sinemanın en gözde aktörlerinden Johnny Depp ile kariyerinde başarı basamaklarını emin adımlarla çıkan genç avukat Camille Vasquez olunca bu söylentinin çıkması da doğal görünüyor.

UZMANLIK ALANI KARALAMA DAVALARI
Duruşma salonunda sergilediği samimi görüntüler nedeniyle Johnny Depp ile flört ettiği ileri sürülen Camille Vasquez, 1984 doğumlu. Kolombiya asıllı Leonel ve Marilia Vasquez'in kızı olan avukat Vasquez, ailesiyle birlikte Buena Park'ta 1 milyon dolarlık bir evde yaşıyor. Güney California Üniversitesi'nden sanat, iletişim ve politika bilimleri alanında 2006'de mezun oldu Vasquez. 2007 ile 2010 arasında da Southwestern Law School'da hukuk eğitimi gördü. Görev yaptığı hukuk firmasının internet sitesinde yer alan bilgilere göre de iş yaşamıyla ilgili davaların yanı sıra karalama davalarına odaklanıyor.

BU SÖYLENTİYİ DEPP'İN HAYRANLARI ÇIKARDI
Johnny Depp ile avukatı Camille Vasquez'in duruşma salonundaki tavırları nedeniyle ortaya atılan bu flört söylentileri sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Bütün bu iddiaların ağırlıklı olarak Depp'in hayranları tarafından ortaya atıldığını ve sevimli bulunduğunu da ekleyelim. Depp'i destekleyenler, bunun gayet güzel bir gelişme olduğunu ileri sürüp ikiliyi birbirlerine yakıştıran illüstrasyonlar paylaşıyorlar. Bu söylentinin Amber Heard'ü eski eşine karşı iyice "bileyip" duruşmada tuhaf sözler sarf etmesinin an meselesi olduğu konusunda espri yapanlar da bu gruptan çıktı.

'SADECE İŞ İLİŞKİSİ'
Fakat başka bir grup da Depp ile Vasquez'in birbirlerine sarılıp dokunmalarının normal ve dostça olduğunu ileri sürdü. Bu grup, Amber Heard'ün de zaman zaman hukuk ekibinde yer alan kişilerle bu tür samimi tavırlar sergilediğini belirtti.

Bunların dışında başka bir grup var ki onlar da eğer bu söylentiler doğruysa kesinlikle meslek ahlakıyla bağdaşmayacağını savunuyor. Böyle düşünen bazı kişiler, bu tür söylentilerle Vasquez'in duruşma salonundaki profesyonel başarısının gölgelendiğini savundu.

'BİR AVUKAT OLARAK SAYGINLIĞINI KAYBEDER'
Bu söylentinin asla gerçek olamayacğını savunanlar da fikirlerini şöyle ifade ediyor sosyal medyada: "Herkesin bildiği gerçek... Avukatların, müvekkilleriyle bu tür bir ilişkiye girme izni yoktur. Eğer bu olursa Vasquez de bir avukat olarak saygınlığını kaybeder. "

'DAVA BİTENE KADAR YORUM YOK'
Bu arada bu söylentilerin ortaya atılmasından sonra ABD'den birçok basın organı Camilla Vasquez'e ulaştı. Ancak avukat Vasquez "dava bitene kadar bu konuda yorum yapmayacağını" söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.