Hava Durumu

Survivor All Star'da zor hafta!

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, dördüncü ismi eleme potasına göndermemek kıyasıya yarıştı. Açık oylamada ismi çıkan yarışmacı, "Ben kendi senemde hiç potaya bile girmemiştim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor All Star'da zor hafta!

Survivor All Star'da yeni bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Merve ve Parviz'in sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a vedalarının ardından, iki hafta boyunca Survivor'da eleme olmayacağı Acun Ilıcalı tarafından yarışmacılara duyurulmuştu. Zorunlu elemelerin hemen ardından gerçekleşen dördüncü dokunulmazlık oyunu ise nefes kesti! Peki, 13 Mayıs Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın yeni dokunulmazlık oyunu, 13 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler, geride bıraktığımız haftayı eleme olmadan geçirdi. Gözler dördüncü eleme adayına çevrildi.

Bu haftanın dördüncü dokunulmazlık yarışı hayata geçirildi. Kadınlar yarışını ünlüler kazandı, erkekler mücadelesini de ünlüler takımı aldı ve dokunulmazlık da ödül de ünlüler takımının oldu.

ACUN ILICALI DUYURDU

Ünlüler, güzel bir duşun ardından yemek sofrasında bir araya geldi. Ardından ada konseyine gidildi. Acun Ilıcalı konseyde bir gelişmeyi duyurdu. Ödül oyunlarından birini Survivor- Yunanistan takımı ile oynayacaklarını belirtti. Ilıcalı, ''Bu haftaki üçüncü dokunulmazlıktan sonra Türkiye - Yunanistan yarışmacılarla ödül oyunu oynayacaksınız ve beraber ödüle gideceksiniz'' dedi.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da bu hafta dört dokunulmazlığı da üst üste gönüllüler kaybetti. İlk üç aday; Evrim, Nisa, Berkan oldu.

Gönüllüler takımında Nagihan ve Atakan dokunulmaz oldu. Ogeday ve Seda'ya 3 oy çıktı ve açık oylamaya gidildi. Dördüncü eleme adayı, 4 oyla Seda oldu. Böylelikle çemberin daraldığı Survivor 2022'de Seda ilk potasına girdi.

"ŞAŞIRMADIM"

Seda, açık oylamada isminin çıkmasının ardından, ''Şaşırmadım zaten olması gereken buydu. Kaybettik. Ben kendi senemde hiç potaya bile girmemiştim. Bu benim ilk potam'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.