Hava Durumu

Survivor'da Justin Bieber konseri için kıyasıya mücadele!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu akşam 115'inci bölümüyle ekranlara gelecek. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'ın yeni bölüm fragmanına ödülün büyüklüğü damga vurdu. Bugünkü yarışmayı kazanan Meksika’ya giderek Justin Bieber konserine katılma fırsatı yakalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da Justin Bieber konseri için kıyasıya mücadele!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. Survivor 2022 All Star yarışmacılarına son olarak ödül oyununda Survivor Yunanistan yarışmacıları eşlik etti. Kazananı ise yine büyük bir ödül bekliyordu. Eğlenceli seyahat ödülünün zorlu parkurunda ise iki takım nefes kesti.

Karma olarak oynanan oyunda ödül ise tarafları heyecanlandırdı. Kazanan takım, büyük bir uçakla Curaçao Adası'na gitti ve orada lüks bir otelde keyifli zaman geçirdi. Otel içinde spa, kayak, dalış yapma şansı elde eden takım, ayrıca birbirinden lezzetli yemekleri tattı.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN ÖDÜL OYUNU NEFES KESTİ

Yarışma motivasyonunu artıran ödül oyunu için her iki takım da adeta parkurda canını dişine taktı. Evrim ve Nagihan'ın başarılı atışları ile 2-0 öne geçen gönüllüler takımı, gösterdiği başarılı tabloyu oyun sonuna kadar sürdüremedi. Nefes kesen anların ekranlara geldiği kadınlar karşılaşmasını Ayşe'nin Stavrula'ya karşı altığı sayı ile kırmızı takım 8-3 skorla kazandı.

İkinci turda da bu kez yine erkek yarışmacılar parkura geldi. Erkekler mücadelesinde Hikmet'in aldığı sayı ile mavi takım önde başlayarak avantaj sağladı. Ogeday, Atakan ve Berkan'ın atışları ile mavi takım rakibi ile arayı farklı açtı. Mavi takımın bastırması ile heyecan artarken, Berkan'ın son atışı oyunun kaderini belirledi. Spiros ile karşılaşan Berkan erkekler karşılaşmasını mavi takıma kazandırdı. 1-1 eşitlik sağlanmasından dolayı oyun bu kez en iyiler karşılaşmasına kaldı.

KIRMIZI TAKIM KAYBETTİ

Best of'ta Ogeday ve Nagihan'ın atışları ile mavi takım 3-0 skorla ödülün sahibi oldu. Heyecan dolu oyun sonunda açıklama yapan Acun Ilıcalı Türk-Yunan mavi takımların ödülden faydalandığı görüntülerin perşembe akşamı yayınlanacağını söyledi. Öte yandan kırmızı takım ise oyunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Survivor’da Türk-Yunan ödül oyununun ardından yeni bir ödül oyunu daha ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında kazanan yarışmacıların, pasaportlarını alarak Meksika’ya gideceğini belirten Murat Ceylan, burada da Justin Bieber konserine katılacaklarını ifade etti. Murat’ın bu açıklaması sonrasında bütün yarışmacılar büyük sevinç yaşadı.

ANIL VE BATUHAN SAKATLANIYOR

Bu akşam ekrana gelecek bölümde ayrıca, Anıl bir sakatlık geçirecek. Sakatlığının ardından Hikmet’in kendisiyle dalga geçtiğini belirten Anıl sesini yükseltecek. Anıl’ın sakatlığının hemen ardından bu kez Batuhan kötü bir şekilde platformda düşecek. Yarışmacıların ödül oyununa devam edip edemeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Aynı şekilde Meksika ve Justin Bieber konserine gidiş ödülünün sahibi de yeni bölümde belli olacak.

SON ELENEN SUDE OLDU

Heyecanlı ve duygu dolu anların yaşandığı son haftanın elemesinde, eleme adayları olan Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude SMS sonuçları açıklandı.

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Sude olduğunu duyurdu. Survivor 2022 olma rüyasına veda eden isim Sude duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını dile getirdi.

"ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTIM"

Gönüllüler takımı kadrosunda Survivor macerasına başlayıp daha sonra ünlüler takımına geçen Sude Burcu, "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım. Burayı sizi ekibinizi çok seviyorum. Şuna mutlu oluyorum hiçbir arkadaşımın kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Kendimi olduğu gibi ifade etmeye çalıştım. Son bir ayda buranın tadını çıkarmalarını diliyorum. Ben elimden geleni yaptım. Dışarıda çok güzel bir ailem var ama dediğim gibi çok üzgünüm. 1 ay sonra görüşeceğiz umarım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.