Hava Durumu

Survivor Ogeday: Ya o gidecek ya ben gideceğim!

'Survivor All Star 2022'de önceki gün ekranlara gelen ödül oyununda, ünlüler takımından Adem Kılıçcı ile gönüllülerden Ogeday Girişken arasında tansiyon yükselmişti. Bu sırada Adem'in "Ben sana temas edersem görürsün" sözleri dikkat çekmişti. Ogeday, Survivor'a damga vuran gerginlik hakkında sert ifadeler kullandı. İşte Ogeday'ın kendisi gibi eski şampiyonlardan olan Adem hakkında yaptığı sert açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Ogeday: Ya o gidecek ya ben gideceğim!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8'de ekranlara gelen Survivor 2022'de dört ay geride kalırken, rekabet tüm hızıyla sürüyor. Son olarak başarılı isimlerden Seda Ocak'ın vedasına sahne olan All Star'da, açlıkla da mücadele eden yarışmacılar arasında gergin anlar yaşanıyor.

"AĞLAYACAKSAN AĞLAMA DUVARI VAR"

Geçtiğimiz gün sağanak yağmur altında verilen ödül oyunu mücadelesinde, ünlülerden Adem ve gönüllülerden Ogeday arasındaki gerginlik çok konuşuldu. Yıldızı başrışmayan eski şampiyonlar, bir kez daha karşı karşıya geldi. Su parkurunda bulunan ortak engelde birbirine temas eden ikilinin gerginliği, oyunun sonunda sözlerine de yansıdı.

Adem, mücadeleleri sırasında kendisine omuz attığını düşündüğü rakibi Ogeday'ı sinirli bir şekilde iterek "Bu ne?" diye sordu ve takım bench'lerinin önünde eski şampiyonlar arasında şu diyalog yaşandı:

Ogeday Girişken: Temas etme!
Adem Kılıçcı: Ben sana temas edersem görürsün o zaman.
Ogeday Girişken: Ağlayacaksan ağlama duvarı var, orada ağlayabilirsin.
Adem Kılıçcı: Hadi oradan artist. İşin gücün artistlik.
Ogeday Girişken: Omuz omuza, ortak engel.

"ÇOK TERBİYESİZCE VE SAYGISIZCA"

Survivor 2017'de final koltuğuna oturduğu Adem'i SMS oylaması sonucu mağlup ederek, şampiyonluk ipini göğüsleyen Ogeday, gündem olan gerginlik hakkında, "Son ödül oyunumuzda bir olay gerçekleşti. Ortak engellerde istenen ekstra mücadele; omuz omuz olacak, yanından geçmeler olacak, bir anda kademeler olacak. Bunlar zaten işin tadı tuzu. Omuz omuza mücadele ederken önüne doğru bir koşu yaptım, illa birbirimize temas olacak. Ben öne geçtim, platforma çıkarken arkadan bir söylenme sesi geldi. Sakat olan sol ayak bileğime arkadan bir el geldi ve bileğim biraz boşa çıktı. Kazandıktan sonra 'Çok terbiyesizce ve saygısızca bir hareket yaptın' dedim. O da yükseldi, ben de yükseldim. Bana hareketi göstermek için dirseğiyle yöneldi, 'Bu hızla vurdum' dedi. Nabzım yüksek, onun da nabzı yüksek. Kendisine gelen darbenin şiddetini gösterseydi, ben de o darbeyi yediğim zaman 'Ne oluyor, ne yapıyorsun, kendine gel' derdim" ifadelerini kullandı.

"ATAKAN OLMASA SEN BİR HİÇSİN"

İkilinin arasında geçen 'Avatar' lakaplı eski şampiyonlardan Çağan Atakan Arslan komnuşması da dikkat çekti. Ogeday, "Amaç bana yapmak istediği teması yapamadığı için gösterme kisvesi altında 'Ben sana vurayım' da olabilirdi. Kendini benden daha olgun görüyorsa öne geçen bir adamın ayağına eliyle çelme takmazsın. Üzüldüğüm nokta; bana daha önce 'Atakan olmasa sen aslında bir hiçsin' dedi. Kusura bakma da 2017 yılında Atakan mı vardı? 2017'de Atakan'ı tanımıyordum, 2016'nın Survivor şampiyonu olarak biliyordum ve kişisel, sivil hayatta bir tanışmışlığım yoktu" dedi.

"SONUNA KADAR KARŞISINDAYIM"

İddialı açıklamalarda bulunan ve daha önce büyük finalde yaşadıkları rehabeti hatırlattığı rakibine meydan okuyan Survivor Ogeday, şöyle konuştu:

Senin benimle bir proglemin var Adem. Bu problem, bu seneden değil, beş sene öncesinden başlıyor bence. Umarım bir daha yapmaz. 2017'den kalan bir hesabı varsa, o hesabını da ödemesi için karşısında duruyorum. Sopnuna kadar da mücsadelemi vereceğim. Ya o gidecek, ya ben gideceğim ama benim onunla herhangi bir hesabım yok. Hesap kesilsin istiyorsa da sonua kadar da karşısındayım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.