Hava Durumu

Survivor şampiyonu belli oldu!

Survivor 2022 All Star şampiyonu belli oldu. Dominik'te başlayan ve 6 ay süren Survivor macerası, Tersane İstanbul'da düzenlenen büyük finalle noktalandı. TV8'de canlı yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor finalinde Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk için mücadele etti. Survivor şampiyonu sms ile yapılan halk oylaması sonucunda açıklandı. Survivor şampiyonunun açıklanmasının ardından büyük coşku yaşandı. Peki Survivor 2022 şampiyonu kim oldu? Nisa mı Adem mi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor şampiyonu belli oldu!

Survivor All Star 2022'de Ocak ayında başlayan büyük yarış İstanbul'daki büyük finalle sonlandı. Survivor'da tüm rakiplerini geride bırakarak son 2'ye kalan Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı canlı yayında seyirci oylamasına çıktı. Survivor büyük finalinde konuşan Adem ve Nisa duygularını açıkladı. Survivor finalisti Adem "Bugün burada biri kadın biri erkek iki şampiyon var" dedi. Saatlerce süren sms oylaması sonrasında ise merakla beklenen Survivor 2022 şampiyonu belli oldu.

YARI FİNALDE AYŞE VE BATUHAN VEDA ETMİŞTİ

Survivor'ın 29 Haziran'da İstanbul'da yapılan yarı finalinde Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel yarışmıştı. Canlı yayındaki sms oylamasında ilk elenen Ayşe Yüksel olmuştu. Survivor'da ikinci oylamada ise elenen Batuhan Karacakaya olmuştu.

SURVIVOR FİNALİNDE BÜYÜK HEYECAN

Survivor'ın 30 Haziran'da canlı yayında ekrana gelen finalinde büyük heyecan yaşandı. Survivor 2022 finalistleri Adem ve Nisa için sms oylaması yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu büyük finalde, Survivor'da mücadele eden yarışmacılar da katıldı. Çok sayıda seyircinin de takip ettiği finalde, 6 ay süren Survivor macerası sırasında yaşanan eğlenceli ve kritik anlar da ekrana geldi.

"BURADA BİR KADIN VE BİR ERKEK ŞAMPİYON VAR"

Survivor finalinde söz alan Adem Kılıçcı duygularını anlattı. Büyük heyecan yaşadığını ifade eden Adem, "İnsanların sevgisini kazandığım ve beni buraya layık gördükleri için çok mutluyum ve destekleyen herkese teşekkür ederim. Bugün burada bir kadın şampiyon, bir erkek şampiyon var. Ben olaya böyle bakıyorum. Halkımızın takdiri her zaman önemlidir. Ada hayatında hepimiz zorlandık ve zaman zaman vazgeçmeyi düşündük. Ama bizi destekleyen insanları düşündük ve motive olduk. Bugün çok heyecanlıyım. Daha önce bu finali hiç yaşamamış gibiyim. Bugün birisi bu kupayı alacak ama ikimiz de kupayı sonuna kadar hak ediyoruz" dedi.

NİSA, SURVIVOR'DAKİ GİZLİ DEFTERİNE ŞAMPİYONLUK KUPASINI ÇİZMİŞ

Survivor finalisti Nisa ise "Çok zorlandım, bazen gitmek istedim, bazen kalmak istedim. Ama dışarıya çıktığımda ne kadar çok beni seven insan olduğunu ama sevmeyen de olduğunu gördüm. Herkesin sayesinde daha güçlü olduğumu ve ayağa kalkmam gerektiğini düşündüm. Eğer gidersem sevenlerim mutsuz olur, sevmeyenlerim ise mutlu olur diye düşündüm. Ve onları mutlu etmek istemedim. Ben sevenlerim mutlu olsun istedim. Yarışmaya istemedim gibi başladım ama orada çok düşünme vaktim oldu. Defterim vardı onu saklamıştım almasınlar diye. Onun içine yazılar yazdım resimler çizdim" şeklinde konuştu.

Nisa, Survivor'da sakladığı defterine çizdiği şampiyonluk kupasının resmini de gösterdi.

SURVIVOR ŞAMPİYONU CANLI YAYINDA AÇIKLANDI

Survivor 2022 şampiyonluğu için canlı yayında nefesler tutuldu.


Acun Ilıcalı akşam boyunca devam eden sms oylaması sonuçlarını açıkladı.

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

SURVIVOR ŞAMPİYONU NİSA BÜYÜK COŞKU YAŞADI

Şampiyonluğunun açıklanmasının ardından Nisa sahnede büyük coşku yaşadı. Tribünleri dolduran hayranları ise Nisa'ya tezahüratlarıyla destek verdi.

Survivor şampiyonu olan Nisa'nın kupasını Acun Ilıcalı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.