Hava Durumu

Talat Bulut'tan genç meslektaşlarını kızdıracak sözler

FOX'un sevilen dizisi 'Yasak Elma' oyuncusu Talat Bulut'tan genç oyuncuları kızdıracak bir açıklama geldi. Hakkındaki taciz iddialarıyla kamuoyunun ve rol arkadaşlarının tepkisini çeken Talat Bulut yeni jenerasyon oyuncularını şımarık bulduğunu söyledi. Ünlü oyuncu "Oynamam dediğiniz bir karakter var mı?" sorusuna ise bakın ne yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talat Bulut'tan genç meslektaşlarını kızdıracak sözler

FOX'ta yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinde kostüm görevlisi Özge Şimşek'i taciz ettiği iddiasıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Talat Bulut, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, "Uzun yıllardır ekranlardasınız, zorlandığınız dönemler oluyor mu?" şeklindeki soruyu "Mesleğimi çok seviyorum. Beni mutlu edecek herhangi bir karakter zor da olsa, uzun soluklu da olsa yaptığım işten keyif alıyorum. Bundan şikâyet etmememiz gerekiyor” sözleriyle yanıtladı.

''RET BİÇİMİM 'SEYİRCİ BUNU FARKLI ALGILAR' DEĞİLDİR''

Talat Bulut'a, Cüneyt Arkın'ın "Gay ya da kadın bir karakteri oynamam" sözleri hatırlatılıp, "Oynamam dediğiniz bir karakter var mı?" sorusunun yöneltilmesi üzerine ünlü isim, şu yanıtı verdi:

"Nasıl algılar yaratacağını bilemediği için aslında o kendimi savunma biçimi. Dünya standartlarında bir iş düşünüyorsan, bu işe bakış açını çok uluslararası bir platforma oturtuyorsan 'Ben oynamam!' demek çok zor. Bir gay rolü geliyorsa ben onu becerebileceksem oynarım. Ret biçimim 'Seyirci bunu farklı algılar.' değildir. Ben o rolü gerçekten becerebilecek miyim, mesele o. 'Seyirci bunu nasıl algılar, aman ben bu işi reddederim.' yanlış düşünce.”

'YENİ JENERASYON OYUNCULARI ŞIMARIK BULUYORUM'

Bulut, "Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?" sorusunu da "Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor. Meşhur olmak, popüler olmak adına değil, 'Yeteneğimi, yaratıcılığımı nasıl geliştirebilirim?' diye yatırım yapmaları gerekiyor" diyerek yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.