Hava Durumu

Tuğba Altıntop: Çocuklarım 'Bizi neden babama verdin?' diye sordu!

Mankenlik ve şarkıcılık derken son olarak tiyatro sahnelerinde boy göstermeye başlayan Tuğba Altıntop, 1996'da Miss Turkey güzeli seçilmiş, aynı yıl Rafet El Roman'la dünyaevine girmişti. Ünlü şarkıcı ile 2003'te biten evliliğinden Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu olan Altıntop, boşanma süreci ve 'Çocuklarını bırakıp gitti’ haberleri hakkında '2. Sayfa' canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğba Altıntop: Çocuklarım 'Bizi neden babama verdin?' diye sordu!

Tuğba Altıntop, sosyal medya hesabında temizlik yaparken, 19 yıl önce olaylı şekilde boşandığı eski eşi Rafet El Roman'ı da takipten çıkması çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz yıl Star TV'de yayınlanan 'Demet ve Alişan'la Sabah Sabah' adlı programa konuk olan Altıntop, magazin gündeminde büyük ses getiren hamlesi hakkında ilk kez konuşmuştu.

"RAFET'TEN ÖNCE DE TUĞBA VARDI"

Bir dönem adından sıkça söz ettirmeyi başaran 45 yaşındaki manken ve şarkıcı, yıllar önce başlayan kariyerine vurgu yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Hep onu konuşmaktan çok yoruldum. Hep Rafet'in karısı Tuğba... Önceden de Tuğba vardı. Rafet'le ayrılırken iki tane evladımı Almanya'da bırakıp, gelmiştim. Çok zorlu dönemler atlatmıştım. "Benim bu kutsal savaşım yıllar boyu sürdü. O dönem ne para istedim, ne bul istedim, hiçbir şey istemedim. Sadece iki kızımı istedim. Hukuksal savaşım 6-7 yıl sürdü ve bu hep basının önünde oldu. Ben çok parçalandım. Beni hep reyting uğruna harcadılar. Reyting uğruna tüm parçalarımı aldılar. Bunların hepsini Allah'a havale ediyorum. Şu Tuğba'yı yarattınız teşekkür ediyorum size.

"YAŞ FARKI ÖNEMLİ"

Instagram üzerinden hayranlarının sorularını cevaplayan Altıntop, sabırlı biri olduğunu belirtirken, aldığı kilolarla ilgili, “Çok büyük sorunlar yaşadım ve onlardan bana kalan hediye şeker hastalığı oldu. Evet, bu yüzden biraz kilo aldım” demişti. Güzelliğini düzenli hayatına borçlu olduğunu dile getiren tescilli, güzel, bir ilişkide yaş farkının önemine vurgu yapmıştı: Tekrar evlenmeyi tabii ki düşünüyorum. Mütevazı bir kadına mütevazı bir erkek yakışır. Ama yaş farkı önemli.

"DÖRT YIL KIZLARIMI GÖREMEDİM"

1995'te komedi türündeki 'Zampara Seyfettin' filminde rol alan, 2007'de 'Sana Söylüyorum' albümü ile müzik kariyerine başlayan, son olarak bir arabesk müzikali olan ‘Şaşkın Demokrat’ tiyatro oyununun kadrosuna dahil olan Tuğba Altıntop, TV8'de ekranlara gelen 2. Sayfa'nın canlı yayınına katıldı. "Dünya üç günlük; dün, bugün ve yarın. Bu herkes için geçerli Dünü yaşadık, yarın ne olacağı belli değil, bugün buradayım" diyen ünlü isim, geçmişte yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Programın sunucuları, "1996 yılında evlendiğin Rafet El Roman, ayrıldığında kızların Su ve Şevval'i Almanya'ya götürdü. 2003 yılında havalimanında bağırarak ve ağlayarak 'Beni kızlarımdan koparma' demen gözlerimizin önünden gitmiyor. Velayeti kaybetmiştin" yorumunda bulundu. Bu sözler üzerine Altıntop, "Boşanabilmek için velayeti vermiştim çünkü o dönem boşanamama sorunumuz vardı. Acısı ve yarası... Her şey geçti. Yaklaşık dört yıl kızlarımı göremedim. Bunların hepsinin üzerine filizlendirdiğimiz goncagüllere bakmak lazım. Yaşamayan bilmez" cevabını verdi.

"ARTIK SADECE GÜLÜYORUM"

Tuğba Altıntop, "Kızların anne ve baba arasındaki bütün çatışmaları hissettiler. Çocuklar ileride 'Ne yaptınız bize?' deme hakkına sahip değil mi?" sorusu üzerine şunları söyledi:

Bu tatsızlık uzarsa tabii ki psikolojiler bozuluyor. O süreçte 'Anne neden bizi bırakıp gittin?' dediler. 'Türkiye'nin adaletine güvendiğim için kızım' dedim. Almanya'da kendimi yalnız hissedecektim. Şu anda beni çok iyi anlıyorlar. 'Anne evet haklısın' diyorlar. Babalarıyla da kendi aralarında konuşmuşlardır. Ben, kızlar ve Rafet aile olarak yan yana geldiğimiz zamanlarda sadece güzel şeyleri konuşuyoruz. Artık o kadar geçti ki ben sadece gülüyorum. Yapılacak olan işlere, kızlarımınız hedeflerine bakıyoruz. Sadece biraz sukunet.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.